Από φανταστικούς κόσμους έρχονται οι ηθοποιοί του νέου Ghostbusters

"Stranger Things" και "Ghostbusters" συναντιούνται ξανά.

Το επερχόμενο sequel του "Ghostbusters" από τον σκηνοθέτη Jason Reitman ίσως βρήκε δύο από τους βασικούς ηθοποιούς του: τον Finn Wolfhard (Stranger Things) και την Carrie Coon (Infinity War).

Σύμφωνα με το Variety, οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με την Sony για τους ρόλους τους, αν και οι δύο φαίνεται ότι θα δεχτούν. Πηγές του Variety λένε ότι η

ταινία θα επικεντρωθεί σε μια οικογένεια, που θα αποτελείται από την μητέρα (Coon) και τον γιο της (Wolfhard). Φήμες ήθελαν τον Reitman να έχει αμφιβολίες για τη συμμετοχή ενός ηθοποιού από το "Stranger Things", καθώς η σειρά έχει αναφερθεί στην παλιά ταινία "Ghostbusters", αλλά ο νεαρός ηθοποιός "εξέπληξε" αυτόν κι άλλα στελέχη στην οντισιόν του, οπότε και τον θέλουν για τον ρόλο.

Και οι δύο ηθοποιοί ήταν αρκετά απασχολημένοι τον τελευταία καιρό. Ο Wolfhard τελείωσε προσφάτως τα γυρίσματα του "Stranger Things", όπου υποδύεται τον Mike Wheeler, ενώ επίσης θα τον δούμε στο "ΙΤ: Chapter 2" το φθινόπωρο. Η Coon υποδύθηκε την Proxima Midnight, ένα από τα Παιδιά του Thanos, στο "Avengers: Infinity War", πρωταγωνίστησε στην 2η σεζόν του "The Sinner" και γυρνάει το επερχόμενο θρίλερ "The Nest".

Το sequel του "Ghostbusters" γράφουν οι Reitman και Gil Kenan. Αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι και να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

H επιλογή του Wolfhard ταιριάζει με προηγούμενες αναφορές που ήθελαν τους πρωταγωνιστές της ταινίας να είναι παιδιά. Ο Reitman δήλωσε ότι το sequel του θα "χαρίσει την ταινία πίσω στους fans".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο Bill Murray θα εμφανιστεί στη νέα Ghostbusters ταινία Η Rebel Wilson μπορεί να εμφανιστεί στο reboot του Ghostbusters Σταρ του X-Files και του Hannibal ζητάει να μπει στο cast του Ghostbusters

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα