Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Captain Marvel"

Μια νέα ηρωίδα στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel.

Είστε λάτρεις του MCU και των υπερηρώων; Τότε σίγουρα περιμένετε πώς και πώς να δείτε τη νέα προσθήκη του MCU και γι' αυτό, το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood, σας χαρίζουν μοναδικά και συλλεκτικά δώρα από τη νέα ταινία!

Η

πρώτη υπερηρωική ταινία για το 2019 δεν είναι άλλη από αυτήν της Captain Marvel, η οποία μάλιστα είναι και η 21η ταινία που ανήκει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Την ηρωίδα Carol Danvers θα υποδυθεί η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson, με τη σκηνοθεσία να έχουν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan Fleck, δίδυμο που μας έχει χαρίσει τα "Half Nelson" και "It's Kind a Funny Story", ενώ έχουν εμπλακεί και στη μικρή οθόνη για σενάριο και σκηνοθεσία στις σειρές "The Affair" και "Billions". Να σημειώσουμε πως η ταινία, αν και κυκλοφορεί μετά τον θάνατο του αείμνηστου Stan Lee, ωστόσο ξέρουμε πως θα περιέχει το καθιερωμένο του cameo, το οποίο είχε γυρίσει πριν τον θάνατό του. Όσο για την ιστορία, δεν θα είναι μια κλασική υπερηρωική ταινία προέλευσης, μιας και η ηρωίδα έχει ήδη τις δυνάμεις της.

Το πλούσιο cast της περιλαμβάνει τους Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening και Clark Gregg.

Δώρα

5 σετ καπέλo + μπρελόκ + καρφίτσα

Μία ολοκαίνουρια περιπέτεια από μία πρωτόγνωρη περίοδο της ιστορίας τoυ MCU, που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’90, παρακολουθεί την Carol Danvers καθώς μεταμορφώνεται σε μία από τις πιο ισχυρές ηρωίδες του κόσμου. Όταν ένας μαινόμενος διαγαλαξιακός πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές καταλήγει στη Γη, η Danvers και οι σύμμαχοι της βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Στις 07 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Επίσημοι κανόνες.

Πάρε μέρος

a Rafflecopter giveaway

IGN GreeceCaptain Marvel: Thanos, εξωγήινες γάτες και προπόνησηΆνοιγμα πολλών εκατομμυρίων αναμένεται και για το "Captain Marvel"Captain Marvel - Big Game Spot

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα