Guillermo del Toro και J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ταινία "Zanbato"

Τι δίδυμο και αυτό!

Μια νέα ταινία δράσης ετοιμάζεται, και θα φέρει κοντά δύο πολύ γνωστούς και αγαπητούς από κοινό και κριτικούς σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς. Ο λόγος για τους Guillermo del Toro και J.J. Abrams.

Τα νέα μάς τα είπε ο ίδιος ο del Toro, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (μέσω Variety),

ότι το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και έξι χρόνια και ότι συνεχίζει να εξελίσσεται αργά και σταθερά.

Η ταινία θα λέγεται "Zanbato", σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι ο del Toro, ενώ ο Abrams έχει αναλάβει την παραγωγή, μέσω της εταιρείας του Bad Robot, για την Paramount. Θα επικεντρώνεται σε ένα νεαρό κορίτσι που κατέχει θανάσιμες μαχητικές ικανότητες .

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

This has been in developmwnt for the last 6 years or so! Thanks to JJ maximum security system, it had not leaked. We are still developing steadily. Stay tuned here for news on which project SHOOTS next. Pinocchio btw is already in active prepro in Portland, OR https://t.co/Pd6wLXL5Wv

Guillermo del Toro (@RealGDT) March 1, 2019

Μέσω της ίδιας δημοσίευσης ο del Toro μίλησε για την εξέλιξη του "Pinocchio" για το Netflix. Η ταινία βρίσκεται υπό παραγωγή και θα είναι μια μιούζικαλ εκδοχή του γνωστού παραμυθιού της μαριονέτας που ήθελε να γίνει πραγματικό αγόρι, στην οποία θα χρησιμοποιηθεί τεχνική καρέ-καρέ. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στην Ιταλία του '30 εν μέσω της ανόδου του φασισμού.

Ο del Toro είναι γνωστός για πολλές ταινίες, μεταξύ άλλων τα "Blade II" (2002), "Hellboy" (2004), "Hellboy II: The Golden Army" (2008), "Pacific Rim" (2013). H ταινία του "Pan's Labyrinth" (2006) απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας, ενώ για το "The Shape of Water" (2017) κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Σκηνοθέτη. Αυτή την περίοδο ο del Toro είναι παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων "Scary Stories to Tell in the Dark" με πρωταγωνίστρια την η Zoe Colletti, ενώ η Keri Russel βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στη νέα του ταινία, ένα υπερφυσικό θρίλερ με το όνομα "Antlers".

Ο Abrams είναι γνωστός για τη δουλειά του στα "Mission: Impossible III (2006)", "Star Trek" (2009), "Super 8" (2011) και "Star Trek Into Darkness" (2013) και για τη δημιουργία των σειρών "Alias", "Lost" και "Fringe". Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της επικείμενης του ταινίας, "Star Wars: Episode IX", η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες για το "Zanbato", αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece 'Μετακομίζουν' οι ημερομηνίες πρεμιέρας των "A Quiet Place 2" και "Top Gun: Maverick" Απολύθηκε η πρόεδρος της Paramount TV, Amy Powell λόγω ρατσιστικών σχολίων Η Taraji P. Henson πρωταγωνίστρια στην ταινία "What Men Want"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα