Χροιά "Hannibal" θα έχει η κινηματογραφική μεταφορά του "Come Closer"

Ποιος θα το δει μαζί μου;

Κινηματογραφική μεταφορά θα αποκτήσει το μυθιστόρημα της Sara Gran, "Come Closer", από τον γνώστη του είδους, David Slade.

Σύμφωνα με το SlashFilm.com, o Slade, γνωστός από την σκηνοθεσία των "Hard Candy" (2005), "30 Days of Night" (2007), "The Twilight Saga: Eclipse" (2010) και "Nightmare Cinema" (2018), έχει αναλάβει την μεταφορά του project στην μεγάλη

οθόνη.

Το ομώνυμο μυθιστόρημα της Sara Gran εκδόθηκε το 2003 και είναι μικρότερο των 200 σελίδων. Πρωταγωνίστριά του είναι η Amanda, μια επιτυχημένη αρχιτέκτονας και σύζυγος, η οποία σιγά-σιγά μεταμορφώνεται σε άλλο άνθρωπο, καθώς μια περίεργη φωνή στο μυαλό της που της λέει να κάνει πράγματα που δεν θα τολμούσε ποτέ ξανά στο παρελθόν. Σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει κυριευτεί από τον δαίμονα με το όνομα Naamah, τη δεύτερη σύζυγο του Αδάμ, η οποία τον ξεγέλασε για να την αφήσει έγκυο.

Εκτός των ταινιών, ο Slade έχει σκηνοθετήσει αρκετά video clips, μεταξύ άλλων του συγκροτήματος Muse (New Born, Bliss, Hyper Music και Feeling Good) και των The Killers (Goodnight, Travel Well) και επεισόδια των σειρών "Hannibal", "American Gods" και "Black Mirror".

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019 Κινηματογραφικός οδηγός Μαρτίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Dark Phoenix - Official Trailer 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα