Μεγάλα ονόματα για τη νέα ταινία Scooby Doo

H νέα ταινία κινουμένων σχεδίων είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2015.

To cast της επερχόμενης νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων "Scooby Doo" από την Warner Bros αρχίζει να συμπληρώνεται με τους Gina Rodriguez, Tracy Morgan, Will Forte και Frank Welker.

Οι τέσσερις ηθοποιοί θα δανείσουν τις φωνές τους σε κάποιους από τους πρωταγωνιστές της νέας ταινίας "Scooby

Doo" από την Warner Bros, σύμφωνα με το The Wrap. Η Rodriguez θα υποδυθεί την Velma, ο Forte τον Shaggy, ο Welker τον Scooby και ο Morgan τον Captain Caveman.

O Captain Caveman δεν είναι μέρος του κόσμου του "Scooby-Doo" αλλά χαρακτήρας της Hanna-Barbera Productions όπως και οι υπόλοιποι. Η προσθήκη του στην ταινία γίνεται λόγω της ιστορίας του φιλμ που θα έχει τα μέλη της ομάδας Mystery Inc να συνεργάζονται με άλλους χαρακτήρες της εταιρείας για να σώσουν τον κόσμο από τον Dick Dastardly.

H ταινία ήταν να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο με Emmy, Tony Cervone, με screenplay από τον Matt Lieberman. To νέο "Scooby Doo" αναμένεται τον Μάιο του 2020.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Χροιά "Hannibal" θα έχει η κινηματογραφική μεταφορά του "Come Closer" Οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019 Φεύγει απ' την ζωή ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα