Ετοιμάζεται χρονικός βρόχος για το "Edge of Tomorrow 2"

Live. Die. Repeat. Repeat.

Το sequel της επιτυχημένης ταινίας του 2014, "Edge of Tomorrow", λέγεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τους πρωταγωνιστές Tom Cruise και Emily Blunt και τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith, Jumper, American Made), να

επιστρέφουν.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η επιστροφή τους εξαρτάται από το κατά πόσο θα τους αρέσει το σενάριο για το sequel, το οποίο θα γράψει ο Matthew Robinson, γνωστός μέσα από τα "The Invention of Lying", "Monster Trucks", κ.α.

Οι σεναριογράφοι της πρώτης ταινίας ήταν οι Jez και John-Henry Butterworth και ο Christopher McQuarrie, ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με τον Cruise στο παρελθόν στις ταινίες "Jack Reacher", "Mission: Impossible - Rogue Nation" και "Mission: Impossible -Fallout", μεταξύ άλλων.

Πρόσφατη ταινία της Blunt είναι το "Mary Poppins Returns", ενώ αναμένουμε να τη δούμε στα "Jungle Cruise", δίπλα στον Dwayne Johnson, και "A Quiet Place 2", τη συνέχεια του επιτυχημένου "A Quiet Place".

Η ταινία "Edge of Tomorrow" είναι βασισμένη στο Ιαπωνικό graphic novel επιστημονικής φαντασίας, "All You Need is Kill", του Hiroshi Sakurazaka. Εκτός από τους Cruise και Blunt, πρωταγωνιστούσαν οι Charlotte Riley, Kick Gurry, Bill Paxton, Kidus Henok, Tony Way και Marianne Jean-Baptiste.

H ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον, όπου η Γη δέχεται επίθεση από μία εξωγήινη φυλή που καμία ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη δεν μπορεί να νικήσει. Ο William Cage (Tom Cruise), αξιωματικός του στρατού - που ωστόσο δεν έχει βρεθεί πότε σε μάχη - αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μία αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, ο Cage βρίσκει τον εαυτό του μέσα σε μια δίνη στον χρόνο, η οποία τον αναγκάζει να ζήσει ξανά την ίδια βίαιη μάχη και τον θάνατό του - ξανά και ξανά. Ωστόσο, οι ικανότητες του Cage σε κάθε μάχη βελτιώνονται, δίνοντάς του την ευκαιρία να προσεγγίσει τους εχθρούς του κάθε φορά διαφορετικά και καλύτερα. Παράλληλα, γνωρίζει την πολεμίστρια Ειδικών Δυνάμεων Rita Vrataski (Emily Blunt), μαζί με την οποία προσπαθούν να νικήσουν τους εξωγήινους.

Η αρχική ταινία του 2014 είχε μέτριες κριτικές ενώ δεν εκτόξευσε το εσωτερικό box office στα ύψη αλλά κατάφερε να κερδίσει το σεβαστό ποσό των $270 εκατομμυρίων παγκοσμίως. Ο συμψηφισμός των κερδών εσωτερικού και εξωτερικού θέτουν την ταινία στα $370 εκατομμύρια.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη δημιουργία του sequel είχαν ξεκινήσει από το 2016 όταν ειπώθηκε ότι οι σεναριογράφοι Joe Shrapnel και Anna Waterhouse θα αναλάμβαναν τη συγγραφή της συνέχειας του επιτυχημένου sci-fi. Από τότε, ο LIman είχε σχολιάσει τη μορφή της ταινίας και μας είχε πει για την εξέλιξή της.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες για το "Live Die Repeat and Repeat", όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece O Doug Liman σχολιάζει τις βλέψεις του για "Edge of Tomorrow 2" Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του sequel του "Edge of Tomorrow" Το Sequel του Edge of Tomorrow βρίσκει σεναριογράφους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα