'Επική' ανακοίνωση θα κάνει το "Dragon Ball"

Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά...

Μια μεγάλη ανακοίνωση ετοιμάζει το franchise του "Dragon Ball" και μας προετοιμάζει με τον κατάλληλο τρόπο.

Μέσω του Comicbook.com μάθαμε ότι οι Toei Animation και Funimation έκαναν μια σειρά από δημοσιεύσεις στο Twitter, οι οποίες δείχνουν τις γνωστές dragon balls να μετρούν αντίστροφα και να μας

ενημερώνουν ότι "κάτι επικό έρχεται σύντομα".

Δείτε τις εν λόγω δημοσιεύσεις παρακάτω:

Something legendary is coming... pic.twitter.com/EJVpHMEvX9

— Funimation (@FUNimation) 1 Μαρτίου 2019

Something legendary is coming... pic.twitter.com/S1InFLdEM0

— Toei Animation (@ToeiAnimation) 1 Μαρτίου 2019

Το "Dragon Ball" δημιουργήθηκε το 1984 από τον Akira Toriyama και ήταν αρχικά manga, το οποίο έτρεξε για 519 κεφάλαια. Επικεντρώνεται στο Son Goku, τον οποίο βλέπουμε από την παιδική του ηλικία έως την ενηλικίωση καθώς εκπαιδεύεται στις πολεμικές τέχνες και εξερευνά τον κόσμο για να αναζητήσει επτά σφαίρες, γνωστές και ως Dragon Balls, οι οποίες μπορούν να καλέσουν έναν δράκο που πραγματοποιεί ευχές.

Τα manga έχουν γίνει πηγή έμπνευσης δύο σειρών anime, των "Dragon Ball" (1986–1989) και "Dragon Ball Z" (1989–1996), 20 ταινιών, με πιο πρόσφατο το "Dragon Ball Super: Broly", 3 ειδικών επεισοδίων, όπως και sequel με τους τίτλους "Dragon Ball GT" (1996–1997), "Dragon Ball Kai" (2009-2011, 2014-2015) "Dragon Ball Super" (2015–2018) και "Dragon Ball Heroes" (2018 μέχρι και σήμερα), το οποίο αν και έκλεισε τον κύκλο του, συνεχίζεται σε manga.

Άγνωστο παραμένει το ποια θα είναι αυτή η καταπληκτική ανακοίνωση, αλλά θεωρίες των fans θέλουν τα αστέρια μέσα στις μπάλες να σχηματίζουν μια ημερομηνία, 3/4 ή 4/3. Τι θα γίνει τότε; Τότε θα γίνει η ανακοίνωση ή τότε θα κυκλοφορήσει κάτι καινούργιο; Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε. Μην ξεχάσετε να μας πείτε και τις δικές σας θεωρίες στα σχόλια.

IGN Greece Dragon Ball Super: Broly Trailer 3 - (English Sub) Ένας νέος Saiyan έρχεται στο "Dragon Ball Super: Broly" Δεν αργεί το δεύτερο επεισόδιο του "Dragon Ball Heroes"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα