H πρώτη ταινία Pokemon ανανεώνεται και επανακυκλοφορεί

Ένα remake για την πρώτη ταινία Pokemon.

To "Pokémon: The First Movie - Mewtwo Strikes Back", που είχε κυκλοφορήσει το 1998 στην Ιαπωνία (το 2000 στην Ελλάδα), αποκτάει ένα CG remake για το οποίο έχουμε το πρώτο teaser (μπορείτε να το δείτε παρακάτω).

Το νέο trailer μας δίνει την πρώτη μας ματιά στους ήρωες της ταινίας για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise

σε CG μορφή. Εκτός από την ομάδα που όλοι αγαπήσαμε, βλέπουμε επίσης τους Mew, Mewton, Meowth, Blastoise, Venusaur και Charizard.

Το "Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution" θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 12 Ιουλίου. Αυτήν την στιγμή δεν έχει ειπωθεί πότε θα βγει παγκοσμίως, αλλά ο επίσημος λογαριασμός twitter επιβεβαιώνει ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν σχετικές πληροφορίες.

To νέο trailer έκλεισε μια εβδομάδα γεμάτη Pokemon, καθώς νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει νέο trailer για την ταινία "Detective Pikachu" και ανακοινώθηκε το Pokemon Sword και Shield για το Nintendo Switch.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Χροιά "Hannibal" θα έχει η κινηματογραφική μεταφορά του "Come Closer" Οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019 Φεύγει απ' την ζωή ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα