Anthem: Η BioWare απευθύνεται στις ανησυχίες των fans σχετικά με το loot

Το νέο patch έφερε αρκετές αλλαγές.

Η BioWare κάνει αρκετές αλλαγές στο loot system του Anthem, εκπληρώνοντας τα αιτήματα των fans, δίνοντας και λεπτομέρειες για το τι αλλάζει.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω επίσημης ανάρτησης στο Reddit, με τον lead producer της Bioware Ben Irvo, να περιγράφει πως έρχονται αλλαγές σε inscriptions, level 30

drops και στα υλικά που απαιτούνται στο masterwork crafting. Οι αλλαγές έχουν ήδη ενσωματωθεί στο παιχνίδι μέσω του σημερινού update (3,05 GB).

Τα inscriptions είναι modifiers στα αντικείμενα τα οποία δίνουν διάφορες βελτιώσεις την ώρα που κάνετε τις αποστολές σας, αλλά δεν είναι όλα τους χρήσιμα. Κάποια από αυτά τα bonuses επηρεάζουν health, damage, armor και πολλά άλλα, όμως όταν ένα inscription που ενισχύει το physical damage χρησιμοποιείτε σε ένα fully elemental όπλο, είναι ουσιαστικά άχρηστο. Αυτά τα αναποτελεσματικά inscriptions θα αφαιρεθούν επισήμως, επιτρέποντας την απόκτηση καλύτερου και πιο αποτελεσματικού loot.

Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμοστούν στα νέο-αποκτηθέντα αντικείμενα και όχι σε ότι έχετε ήδη αποθηκεύσει στο Vault σας. Αν κάποιο inscription είναι για συγκεκριμένο αντικείμενο που ήδη φοράτε (π.χ. Assault Rifle), τότε θα έχει ένα gear icon (γρανάζι) το οποίο υποδεικνύει ότι είναι για χρήση μόνο με αυτό το αντικείμενο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το inscription θα ωφελεί το Javelin ως σύνολο. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην πλήρη ανάρτηση.

Μαζί με τις αλλαγές των inscriptions, οι παίκτες που είναι level 30 δεν θα βλέπουν πλέον στα "drops" uncommon (λευκά) και common (πράσινα), κάτι που σημαίνει ότι τέρμα το φτωχό loot αλλά... δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται να αντικατασταθούν από higher-rated loot ή αν απλά δεν θα εμφανίζονται.

Αλλαγές έγιναν και στα υλικά που απαιτούσε το masterwork crafting με τον αριθμό των masterwork embers να μειώνεται στα 15 από τα 25 που χρειαζόντουσαν, επιτρέποντας στους παίκτες να φτιάξουν περισσότερα masterwork items για να πετύχουν το inscription που θέλουν.

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, το νέο patch διορθώνει το tethering time (χρόνος επανένωσης group) των αποστολών, τη μάχη του Swarm Tyrant στο Tyrant Mine Stronghold όπου πλέον δεν μπορεί να γίνει reset εάν το squad βγει και κάνει rejoin στο session και τα chests στα Strongholds όπου πλέον οι παίκτες δεν θα μπορούν να τα ανοίξουν αν έχουν ήδη γίνει looted.

To Anthem έχει ήδη ανακοινώσει το τρίμηνο πλάνο για το post launch περιεχόμενο, ούτως ώστε να δουν οι παίκτες το βραχυπρόθεσμο πλάνο του παιχνιδιού.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece Αποκαλύφθηκε το πλάνο του Anthem για τους επόμενους τρεις μήνες Τι θα περιλαμβάνει το Day One Patch του Anthem Ο Neill Blomkamp ετοιμάζει live action short για το Anthem

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα