Λο: «Να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι» (video)

Ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στο πρώτο Final 4 της καριέρας του εμφανίστηκε ο Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε για την εμπειρία που ζει στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαι ενθουσιασμένος, είναι σπουδαία ευκαιρία για εμένα, εδώ είναι όλοι οι σπουδαίοι παίκτες, οι μεγάλες ομάδες, ο κόσμος… Είμαι ευτυχισμένος που στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη παίρνω μέρος στο Final 4. Παίζουμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο

απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Αυτό, βέβαια, που έχει σημασία είναι να παίξουμε εμείς αύριο (22/05) καλά για να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το «κλειδί» της νίκης, ανέφερε: «Θέλουμε να τρέξουμε και να ανοίξουμε το ρυθμό, αυτό είναι το βασικό πλάνο μας για το αυριανό (11/05) παιχνίδι και δεν το έχουμε κρύψει. Σίγουρα, θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το εάν σκέφτεται τον τελικό απάντησε: «Όχι, τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον ημιτελικό. Αν κι εφόσον περάσουμε την Μπαρτσελόνα, τότε θα το σκεφτώ. Παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν κοιτάμε ποτέ το επόμενο. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Εμείς πρέπει να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα