Δήμαρχος Νεμέας: Με απείλησε βουλευτής της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

21:57 10/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε καταγγελία για τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Κορινθίας με τη Χρυσή Αυγή, Ευστάθιο Μπούκουρα προέβη ο δήμαρχος Νεμέας, Βαγγέλης Ανδριανάκος λέγοντας ότι ο βουλευτής τον απείλησε.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ανδριανάκος, ο κ. Μπούκουρας του τηλεφώνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής των εκλογών και μεταξύ άλλων του είπε ότι «Τώρα είσαι υφιστάμενός μας. Από εδώ και πέρα θα γίνω η σκιά σου στη Νεμέα και θα σε κάνω να πετάγεσαι στον ύπνο σου».

Ο

δήμαρχος Νεμέας ανέφερε ότι έχει ήδη ενημερώσει τόσο τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας όσο και τον εισαγγελέα Κορίνθου με έγγραφη καταγγελία προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Από την άλλη, ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης διαψεύδει τις κατηγορίες για απειλές του δήμαρχου Νεμέας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο moriasnews δήλωσε: «Ποτέ δεν απείλησα κανέναν, ούτε τον κ. Ανδριανάκο απείλησα ποτέ, αυτά που λέει είναι ψέματα και προσπαθεί να ρίξει «λάσπη» σε έμενα και την Χρυσή Αυγή. Προκαλώ τον κ. Ανδριανάκο να πάει στον εισαγγελέα και να κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου , και εάν αποδειχτεί ότι τον απείλησα , δεσμεύομαι ότι δεν θα κάνω χρήση της βουλευτικής ασυλίας και θα δικαστώ σαν πολίτης, είμαι καθαρός, δεν έχω να κρύψω τίποτα. Είμαι έντιμος και αυτό φάνηκε από την αγάπη του κόσμου που με ανέδειξε βουλευτή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα