Σλούκας: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο» (video)

Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα πρέπει να ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες αν θέλουν να έχουν τύχη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας του Πειραιά με δηλώσεις του τόνισε αρχικά για τον αγώνα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες.

Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Να παίξει έξυπνα γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Πιστεύω πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο θα έχουμε μεγάλη τύχη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο του Ολυμπιακού: «Το πλάνο είναι όπως έχουμε ξαναπεί να παίξουμε γρήγορα. Να σταματήσουμε τα ατού της Μπαρτσελόνα και χρειάζεται και κάποια τύχη το παιχνίδι».

Για το αν ο Ολυμπιακός επηρεάζεται από το αν θα παίξει ή όχι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός δεν επηρεάζεται από αυτό. Θα πρέπει να παίξει το παιχνίδι του, γιατί η Μπαρτσελόνα έχει και άλλους πολύ καλούς παίκτες».

Στη συνέχεια ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον άγχος στην ομάδα του Πειραιά: «Ο Ολυμπιακός φτάνοντας ως εδώ, έχει ξεπεράσει τα όρια, είναι μία τεράστια επιτυχία και μόνο που έχει φτάσει ως εδώ, οπότε έχει φύγει το άγχος και από μένα, αλλά και από τους υπόλοιπους παίκτες. Δεν υπάρχει κάποια πίεση και νομίζω ότι γι’ αυτό είμαστε και εδώ. Από την αρχή δεν υπήρχε πίεση. Πρέπει να μείνουνε συγκεντρωμένοι και είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας».

Τέλος για το αν μπορεί να βάλει και πάλι κάποιο σημαντικό τρίποντο, όπως αυτό που είχε βάλει από το κέντρο απέναντι στη Γαλατασαράι, ο νεαρός γκαρντ υπογράμμισε: «Αυτά γίνονται μία φορά (γέλια), ελπίζω ναι. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα