Λυμπερόπουλος: «Μπορεί να παίξω έναν ακόμα χρόνο…»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην πέσουν οι τίτλοι τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, άφησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, να αναφερθεί στην επόμενη μέρα, αλλά να κάνει και έναν μίνι απολογισμό της καριέρας του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα γιατί όποτε σχεδιάζω κάτι, κάτι συμβαίνει και αλλάζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Ένωσης κατά τη βράβευσή του ως MVP της αναμέτρησης

με τον Ατρόμητο, συμπληρώνοντας: «Από το 2003 μέχρι και σήμερα έχω ζήσει πολύ καλές, αλλά και κακές στιγμές. Η καλύτερη ήταν το πρωτάθλημα του 2008 και η χειρότερη που το χάσαμε στα χαρτιά…».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος:

«Θα επιμείνω σε αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, το μόνο που σκέφτομαι είναι να βρεθεί οριστική και βιώσιμη λύση στην ΑΕΚ, αυτό είναι που έχω μόνο στο μυαλό μου», τόνισε αρχικά ο Λυμπερόπουλος για να συμπληρώσει:

«Κατά τα άλλα θέλω να έχουμε καλή εικόνα στα υπόλοιπα παιχνίδια και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει με την πρώτη θέση».

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με τις πληρωμές: «Δεν ξέρω κάτι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι την επόμενη Γ.Σ. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να κλείσουμε θετικά τη χρονιά, με την ελπίδα να βρεθεί λύση».

Ακολούθως, σχολίασε κάνοντας μια μίνι αναδρομή της καριέρας του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα: «Όποτε παίζω μου αρέσει να πρωταγωνιστώ. Όταν είχα πρωτοέρθει στην ΑΕΚ είχε πολύ μεγάλους πρωταγωνιστές και ήθελα να γίνω μέλος της ομάδας. Από το 2003 μέχρι και σήμερα έχω ζήσει πολύ καλές, αλλά και κακές στιγμές.

Η καλύτερη ήταν το πρωτάθλημα του 2008 και η χειρότερη που το χάσαμε στα χαρτιά…

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη και για το αν έχει μιλήσει μαζί του: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ».

Για το τι θα κάνει όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια: «Θέλω να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, αν δεν γίνει, θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο με τα παιδιά μου και να βλέπω κάτι υγιές. Η ΑΕΚ το έχει κάνει και μπορεί να το ξανακάνει».

Για την Εθνική ομάδα: «Αυτή είναι μια προσωπική επιθυμία, μου αρέσει να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο και τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Εθνική είναι αυτό, αν με καλέσει Σάντος θα είμαι πολύ χαρούμενος, αλλιώς θα στηρίξω την Ελλάδα ως φίλαθλος και θα έχω αγωνία στους αγώνες της».

Για το αν μπορεί να παίξει έναν ακόμα χρόνο ποδόσφαιρο: «Δεν ξέρω, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα γιατί όποτε σχεδιάζω κάτι, κάτι συμβαίνει και αλλάζει».

Για τα παιδιά του, κατέληξε: «Αυτό που θέλω είναι να είναι περήφανα για μένα και τους αφιερώνω τα γκολ».

Τα 100 γκολ με την ΑΕΚ έφτασε ο Λυμπερόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα