Τραγική εμφάνιση, μοιραία ήττα

Mε ένα βαθμό μετά από τρία ματς, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των play-offs, μη εκμεταλλευόμενος το +4. Στο χέρι του η πρώτη θέση με τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον
Σεϊταρίδη, ο οποίος όμως έπαθε τράβηγμα στην προθέρμαση και αντικαταστάθηκε από τον Μαρίνο και αριστερά τον Βύντρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ και Καντέ. Αμυντικά χαφ οι Βιτόλο και Σιμάο. Στον άξονα ο Κατσουράνης, ενώ στις πτέρυγες οι Ζέκα και Κουίνσι, ενώ στην κορυφή ο Κλέιτον.

Η ομάδα ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι και οι φάσεις γίνονταν με το σταγονόμετρο. Ο ΠΑΟΚ βλέποντας άτολμο το Τριφύλλι άσκησε μεγαλύτερη πίεση και στο 32' πέτυχε γκολ με τον Σαλπιγγίδη με κεφαλιά του τελευταίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρότι πατούσε κάπως καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερνε να απειλήσει τον αντιπαλό του. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα περνώντας στο παιχνίδι τους Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ. Όμως ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Μόνα αξιοσημείωτα σουτ από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν αυτά του Κλέιτον στο 75 και του Καραγκούνη στις καθυστερήσεις.

Όσο για τον Τσιρώνη, τα λόγια είναι περιττά. Εκνεύρισε όλον τον κόσμο με τις αποφάσεις του, την ατολμία του και στο σπρώξιμο του Χριστοδουλόπουλου μες στην περιοχή έδειξε "παίζετε".

Η διοικητική ανυπαρξία και τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την τραγική εικόνα για άλλη μία φορά του Τριφυλλιού στα πλέι οφ. Οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι Μπουμσόνγκ και Καρνέζης, ενώ οι υπόλοιποι ήταν προκλητικά απόντες και αδιάφοροι. Η ομάδα παρουσιάζει αγωνιστικά σημάδια διάλυσης και πρέπει να συνέλθει αν δε θέλει να χαθεί το τρένο των προκριματικών του Champions League. Με τρεις νίκες, εκ των οποίων οι δύο εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α., μπορούν να επαναφέρουν το Τριφύλλι στην κορυφή. Αρκεί να καταλάβουν όλοι το χρέος τους και να αφήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές για αργότερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα