Ο Χριστοδουλόπουλος και η έλλειψη κινήτρου

Μια μεγάλη αλήθεια είπε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που πάντως προσπάθησε να ανασκευάσει αντιλαμβανόμενος ότι οι ισορροπίες είναι... λεπτές.

«Μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση και ίσως και το κίνητρο. Δεν είναι μπηχτές αυτές που λέω, αλλά κάποια παιδιά δεν θα είναι εδώ του χρόνου και φέτος πέρασαν πολύ δύσκολα...», ήταν η αρχική τοποθέτηση του μέσου του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova. Μάλλον

όμως θέλησε να προστατεύσει τους όχι παράλογα απογοητευμένους από όσα γίνονται και δεν γίνονται στον Παναθηναϊκό συμπαίκτες του. «Δεν νομίζω βέβαια ότι δεν υπάρχει θέληση η ομάδα να καταφέρει κάτι καλό. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο».

Λίγο νωρίτερα, πάντως, είχε πει ότι λείπει η αυτοσυγκέντρωση, ενώ για το ματς τόνισε: «Κάναμε κακή εμφάνιση. Δεν δημιουργούμε ευκαιρίες και αυτό είναι πρόβλημα. Δεν έχουμε μπει στο πνεύμα των play offs. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε τρία ματς μπροστά μας και μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Πρέπει να βγούμε πρώτοι, η πρωτιά είναι μονόδρομος για μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα