Σπανούλης: «Είμαστε έτοιμοι»

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τον Βασίλη Σπανούλη να τονίζει πως η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά τόνισε κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού:

«Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια ο «Kill Bill» τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνιστεί σε υψηλό ρυθμό απέναντι στην ισπανική ομάδα: «Πρέπει να αλλάξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να παίξουμε γρήγορα. Τα λάθη και τα ριμπάουντ θα είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη του αγώνα».

Για το ποιος παίκτης είναι κλειδί για την Μπαρτσελόνα: «Όλοι ξέρουμε ότι ηγέτης αυτή της ομάδας είναι ο Ναβάρο που μαζί με τον Λόρμπεκ δημιουργούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Δεν πρέπει να εστιάσουμε όμως σε αυτούς τους δύο, καθώς η Μπαρτσελόνα διαθέτει μεγάλους παίκτες και ο οποιοσδήποτε μπορεί να μας κάνει τη ζημιά».

Τέλος για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει την Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Συγκέντρωση για 40 λεπτά και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα