Η υπόλοιπη ομάδα που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν διαψεύδει τον Ο' Νιλ

00:17 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο βετεράνος στρατιώτης SEAL, Ρομπ Ο' Νιλ έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε ότι ήταν αυτός που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν εκείνο το βράδυ στο Πακιστάν. Ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που βρίσκονταν μαζί του τον κατηγορούν ότι λέει απλώς ψέματα.

«Ο πραγματικός δολοφόνος του Μπιν Λάντεν δε θα το συζητούσε αυτό ποτέ δημόσια», ανέφερε

πηγή των SEAL στην εφημερίδα Daily Mail, η οποία και αποκάλυψε το όνομα του Ο'Νιλ.

«Τα έξι μέλη της ομάδας δεν έχουν συζητήσει ποτε δημόσια τι έχει συμβεί και έτσι υπάρχει μια λογική πιθανότητα να λέει ψέματα», συνέχισε.

«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποδείξει ο Ο'Νιλ ότι αυτός έδωσε τη μοιραία βολή στον Οσάμα Μπιν Λάντεν, εκτός αν συμφωνούσαν σ'αυτό και οι υπόλοιποι. Αλλά ακόμα και τότε ο κώδικας μυστικότητας που υπάρχει μεταξύ τους θα το έκανε αυτό αδύνατο», ανέφερε.

Μια δεύτερη πηγή από τους SEAL ανέφερε ότι τα μέλη της ομάδας αναμένεται να κατηγορήσουν, διατηρώντας την ανωνυμία τους, τον Ο'Νιλ ότι λέει ψέματα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η μαρτυρία του Ο 'Νιλ αμφισβητείται. Τον Μάρτιο, ο Ο' Νιλ είχε μιλήσει, ανώνυμα τότε, στο περιοδικό Esquire λέγοντας ότι ήταν αυτός που είχε βρεθεί πρώτος πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπιν Λάντεν στο υπνοδωμάτιο του τρίτου ορόφου. Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα ήταν όρθιος και ένα όπλο βρισκόταν «κοντά του» και μόνο τότε o πεζοναύτης πυροβόλησε δύο φορές στοχεύοντας το μέτωπο του Μπιν Λάντεν, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Ωστόσο, άλλα μέλη της ομάδας και τότε διέψευδαν τη μαρτυρία του. Ο πεζοναύτης της ίδιας ομάδας, Μαρκ Όουεν που έγραψε ένα βιβλίο για το θέμα με τίτλο «Νo easy day» καθώς και ένα ακόμη μέλος της ομάδας μιλώντας στο CNN είπαν ότι ο shooter τραυμάτισε σοβαρά τον Μπιν Λάντεν και στη συνέχεια δύο ακόμη πεζοναύτες μπήκαν στο δωμάτιο και βλέποντας τον Μπιν Λάντεν βαριά τραυματισμένο στο πάτωμα, τον σκότωσαν με πυροβολισμούς στο στήθος.

Ίσως η διπλή εκπομπή του FOX στις 11 και 12 Νοεμβρίου για τον Ο' Νιλ να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα