Κοντά σε πρόκριση η Γκλάντμπαχ, γκέλα για Βιγιαρεάλ

22:01 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 0-2
Γήπεδο: ΓΣΠ

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε η Γκλάντμπαχ μέσα στην έδρα του Απόλλων και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση.

Στο 17ο λεπτό ο Γουίλερ έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Αζάρ και στο 18' ο Χργκότα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βάλε έδιωξε εντυπωσιακά. Στ 24ο λεπτό, το σουτ του Γκιέ Γκιέ, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 38΄οι Κύπριοι έχασαν ακόμη

μια μεγάλη ευκαιρία. Μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μεριέμ, ο Γκιέ Γκιέ βγήκε μόνος απέναντι στον Σομέρ, αλλά πριν πλασάρει τον τερματοφύλακα της Γκλάνμπαχ έγκαιρα ο Γιάντσκε από πίσω έβαλε την προβολή και έδιωξε την μπάλα.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Αζάρ έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Ράφαελ με κεφαλιά νίκησε τον Βάλε για το 1-0. Στο 80ο λεπτό, η κεφαλιά του Τουράμ πέρασε μόλις άουτ και στο 88' ο Βαλε είπε όχι σε προσπάθεια του Χαν αλλά στο 90+5' ο Χέρμαν έκανε το 2-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπρούνο Βάλε, Μέλντερ (67' Παπουλής), Μερκής, Ρομπέρ, Μεριέμ, Ανγελί, Γουίλερ, Φάρλεϊ, Αμντανί, Τουράμ, Αμπραχάμ (60' Στυλιανού, 65' Λόπεθ)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Βεντ, Τζόνσον, Γιάντσκε, Στρανζλ, Τραορέ (80' Χαν), Νορντβάιντ, Κράμερ, Αζάρ (90+1' Μπρούερς), Ράφαελ, Χργκότα (72' Χέρμαν)

ΖΥΡΙΧΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 3-2
Γήπεδο: Λέτζιγκρουντ

Ελπίδες απέκτησε η Ζυρίχη μετά από τη νίκη της με 3-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Τζιοβάνι ντος Σάντος δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδανική θέση, ενώ στο 8' η κεφαλιά του Ετουντί πέρασε λίγο άουτ. Στο 13ο λεπτό το σουτ του Νεφ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19' μετά από κόρνερ, ο Πίνα έκανε από κοντά το 10 για τη Βιγιαρεάλ. Η Ζυρίχη απάντησε άμεσα, καθώς στο 21' ο Ετουντί με κεφαλιά έφερε στα ίσα το σκορ, ενώ στο 23' η προσπάθεια του Μορένο σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 24ο λεπτό, η Βιγιαρεάλ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Μορένο, αλλά η Ζυρίχη ισοφάρισε ξανά στο 26' με τον Ντζιμσίτι. Μάλιστα στο 29ο λεπτό, οι Ελβετοί πήραν το προβάδισμα, με τον Τσικχαουί να γράφει το 3-2.

Στο 70ο λεπτό το σουτ του Ρουκάβινα σταμάτησε στο δοκάρι της Ζυρίχης.

ΖΥΡΙΧΗ: Ντα Κόστα, Νεφ, Ντζιμσίτι, Μπαφ (71' Ροσίνι), Ελβεντί, Κουκέλι, Σχενμπάχλερ, Τσικχαουί, Ροντρίγκες (82' Μπρούνερ), Γιάπι, Ετουντί (54' Τσερμίτι)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κκάρλος, Ρουίθ, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Πίνα (65' Σοριάνο), Μαρίν, Γκόμες (59' Βιέτο), Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Εσπινόσα (68' Τσερίσεφ), Μορένο, Τζόναθαν Ντος Σάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα