Τρέλα με την ΑΕΚ ο Τίγρης

22:43 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

Είναι σαφές ότι, αν και το τεράστιο εύρος των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων (εντός και εκτός συνόρων), του... εξασφαλίζει ένα μόνιμα βεβαρημένο πρόγραμμα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει θέσει την ΑΕΚ ως πρώτη του προτεραιότητα. Και δεν περιορίζεται στο να ασχολείται με το παραμικρό (κυριολεκτικά) που αφορά την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο και στο να βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα που παίζει η Ένωση (παρακολουθώντας ακόμη και την Κ20 μέσα στο κρύο), αλλά φροντίζει να είναι συνεχώς κοντά της, παντού και σε κάθε της εκδήλωση.

Κάτι που απέδειξε για ακόμη μια φορά στο αποψινό γεύμα των Κιτρινόμαυρων, «ξαφνιάζοντάς» τους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες...

Το τραπέζι του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ταβέρνα «Τηλέμαχος» είχε προγραμματιστεί από την αρχή της εβδομάδας. Και την διοίκηση αναμενόταν να εκπροσωπήσουν σε αυτό οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλης Δημητριάδης. Ωστόσο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το αφεντικό της Ένωσης ενημέρωσε τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι σκοπεύει να βρεθεί στο εστιατόριο της Κηφισιάς, προκειμένου να είναι κι εκείνος «παρών» στην οικογενειακή συγκέντρωση της ομάδας.

Τους είχε... ξαφνιάσει ξανά

Η παρουσία του Τίγρη στο τραπέζι ήταν έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι -όπως είναι φυσικό- ικανοποιήθηκαν ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι κοντά τους. Πριν από λίγες μέρες τους είχε ξαφνιάσει εκ νέου με παρόμοιο τρόπο: ανήμερα του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Μελισσανίδης κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για το... που θα τον ξόδευε.

Ο Τίγρης βρέθηκε αιφνιδιαστικά στο ξενοδοχείο Holiday Inn, όπου πάντα καταλύει η αποστολή για τα εντός έδρας παιχνίδια της και, μάλιστα, γευμάτισε μαζί με τα μέλη της αποστολής, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Έκπληξη και από τον Γιώργο

Βέβαια, η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν ήταν η μοναδική έκπληξη στο σημερινό δείπνο της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έφτασε στο εστιατόριο της Κηφισιάς ακριβώς την ώρα που ήταν το προκαθορισμένο ραντεβού για όλους (20.00). Και περίπου 15 λεπτά αργότερα την εμφάνισή του έκανε και ο Γιώργος Μελισσανίδης, ο οποίος κάθισε για αρκετή ώρα δίπλα στον πατέρα του, στο τραπέζι που είχε ετοιμαστεί για τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Για τους ποδοσφαιριστές είχε στηθεί ένα ...γιγάντιο τετράγωνο τραπέζι, προκειμένου να μην... χωριστούν, αλλά να καθίσουν όλοι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα