Όρθιος στη Φλωρεντία ο ΠΑΟΚ

23:58 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-11ος ΟΜΙΛΟΣ-4η αγωνιστική

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αρτέμιο Φράνκι

Με βαθμό έφυγε ο ΠΑΟΚ από την Φλωρεντία όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Φιορεντίνα. Με το αποτέλεσμα

αυτό οι "βιόλα" προκρίθηκαν και η ομάδα του Αναστασιαδη ελπίζει ακόμα.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή φάση με σουτ του Περέιρα στο 13' αλλά από εκεί και πέρα η Φιορεντίνα δεν του άφησε περιθώρια. Απείλησε με τον Γκόμεζ στο 17' και οκτώ λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης από εξαιρετική θέση αστόχησε. Ο Γλύκος στο 28' σταμάτησε το σουτ του Βάργκας και λίγο μετά είπε "όχι" και στην κεφαλιά του Γκόμεζ. Στο 41' ο Πασκουάλ αφύλακτος έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στο 44' ο Κουαδράδο έκοψε για τον Γκόμεζ που δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αναστασιάδη μπήκε καλύτερα. Μάλιστα στο 55' σκόραρε με τον Αθανασιάδη αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία. Ο Γκόμεζ στο 68' γύρισε ωραία αλλά δεν έκανε καλό σουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Αθανασιάδης από ιδανική θέση σούταρε άουτ. Στο 81' όμως ο ΠΑΟΚ "πάγωσε" το "Αρτέμιο Φράνκι" όταν ο Γκολάσα άντεξε την πίεση δύο παικτών και έδωσε στον Αθανασιάδη ο οποίος με τη σειρά του έκοψε για τον Μάρτενς που έκανε το 0-1. Οι "βιόλα" όμως απάντησαν καθώς στο 88' ο Πασκουάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Βιτσέντζο Μοντέλα): Ταταρουσάνου, Πασκουάλ, Γκονζάλο, Μπασάντα, Τόμοβιτς (86'Μπαμπάκαρ), Λατσάρι (58'Μαρίν), Πιζάρο, Κούρτιτς, Βάργκας (70'Μπόρχα), Κουαδράδο, Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Περέιρα (46'Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71'Μάρτενς), Αθανασιάδης.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Stade du Roudourou

Η Γκινγκάμπ νίκησε με 2-0 τη Ντιναμό Μινσκ και έκανε βήμα πρόκρισης. Το σκορ άνοιξε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μποβέ στον οποίο έφτασε η μπάλα μετά από τάκλιν του Πολίτσεβιτς. Η Ντιναμό κέρδισε πέναλτι στο 55' σε ανατροπή του Ντιομαντέ όμως ο Στάσεβιτς που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν κατάφερε να νικήσει τον Λοσλ. Στο 81' η Γκινγκάμπ είχε δοκάρι με τον Μαντάν με τον ίδιο παίκτη να γράφει στο 86' το 2-0.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Λοσλ, Σανκό, Κερμπάτ, Άνγουα, Ντος Σάντος (83'Μπακά), Ντιαλό (74'Πιέντ), Ματίς, Μαρβό (64'Σανκαρέ), Μποβέ, Μαντάν, Γιαταμπαρέ.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Χουτάρ, Βερετίλο, Καντσάβι, Πολίτσεβιτς, Μολός, Ουντόζι (76'Αντάμοβιτς), Βορόνκοφ (46'Γιαρότσκι), Σίμοβιτς, Νίκολιτς, Στάσεβιτς (46'Ντζα Ντζεντζε), Ντιομαντέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα