Κλειδώνουν πρόκριση Βόλφσμπουργκ και Έβερτον

00:05 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: 5-1
Γήπεδο: Βολφκσβάγκεν Αρένα

Κλειδώνει την πρόκριση η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε με 5-1 της Κράσνονταρ.

Στο 23ο λεπτό ο Μπενάλιο είπε όχι σε σουτ του Αχμέντοφ, ενώ στο 32' το φάουλ του Ντε Μπρούν πέρασε λίγο άουτ.

Οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό ο Χουντ με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 57ο λεπτό έκανε το 2-0 με όμορφη προσπάθεια.

Η Κράσνονταρ κατάφερε να μειώσει

στο 72ο λεπτό με τον Βάντερσον αλλά με τη σέντρα ο Γκιλαβογκυί έκανε το 3-1. Στο 74ο λεπτό ο Ντικάν είπε όχι σε σουτ του Ντοστ από κοντά και τελικά στο 89 ο Μπέντνερ με πέναλτι έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπέντνερ με ακόμη ένα γκολ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Σέφερ (39' Κλόζε), Νάλντο, Νότσε, Ντε Μπρούιν, Πέρισιτς (46' Χουντ), Τρες, Γκουστάβο, Γκιλαβογκουί, Βιεϊρίνια, Ντοστ (75' Μπέντερ).

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γκράνκβιστ, Καλέσιν (30' Πετρόφ), Γεντρζέιστσικ, Σίγκουρντσον, Γκαζίνσκι, Αχμέντοφ, Λοαμπόρντε, Περέιρα, Άρι, Βάντερσον.

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΛ: 3-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Η Έβερτον ήταν επιβλητική κόντρα στην Λιλ, της οποίας επικράτησε με σκορ 3-0. Παιχνίδι πρόκρισης αυτό κόντρα στην Βόλφσμπουργκ (5-1 την Κράσνονταρ) για τα «ζαχαρωτά», καθώς με νίκη κερδίζουν την πρόκριση στους «32» και ένα παιχνίδι... γιορτή στην φάση των ομίλων.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έφτασαν τους 9 βαθμούς, με τους προσεχείς αντιπάλους τους (στην Γερμανία ο αγώνας) να ακολουθούν έχοντας 8. Στους 3 παρέμεινε η Λιλ και στους 2 η Κράσνονταρ.

Το... σφυροκόπημα των γηπεδούχων είχε διάρκεια και άρχισε από νωρίς. Στο 16ο λεπτό ο Στίβεν Νέισμιθ έκανε την κεφαλιά πάνω από το δοκάρι, για να ακολουθήσει το γκολ στο 27'. Ο ΜακΓκίντι σέντραρε, η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε στον Λίον Όσμαν που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Ο ΜακΓκίντι έμοιαζε ασταμάτητος και πέντε λεπτά αργότερα, αλλά ο Λουκάκου δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 με το κεφάλι. Αυτό ήρθε στο 41', όταν ο Φιλ Γιαγκέλκα αποδείχθηκε πιο εύστοχος από τον Βέλγο και με τον συγκεκριμένο τρόπο σφράγισε το προβάδισμα πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μισό ο Λουκάκου προσπάθησε και πάλι (54')να βρει δίχτυα, αλλά υποχρέωσε τον Ενιεάμα σε μια πολύ καλή απόκρουση. Με την συμπλήρωση μιας ώρας όμως, ο τερματοφύλακας των «λιλουά» βρέθηκε για τρίτη φορά στο ματς ανήμπορος να αντιδράσει. Ο Λουκάκου έδωσε στον Μπέινς, εκείνος στον Νέισμιθ και εκείνος κράτησε την μπάλα, πριν την στείλει στην εστία για το 3-0. Στο 78' ο Λουκάκου βρήκε το γκολ που έψαχνε, αλλά σηκώθηκε η σημαία του βοηθού και ακύρωσε την φάση για οφσάιντ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ Ντιστίν, Μπέινς, Γιαγκέλκα, ΜακΓκίντι (66' Ατσού), Μπάρι (67' Γκίμπσον), ΜακΚάρθι (85' ΜακΚάρθι), Οσμάν, Λουκάκου, Νέισμιθ.

ΛΙΛ: Ενιεάμα, Κορτσιά (75' Ροντελέν), Κίερ, Σουαρέ, Μπάσα, Μπαλμόν, Γκουεγιέ, Μαβoυμπά, Φρέι (64' Ρου), Μέντες (64' Μπεριά), Οριζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα