Λέγκια 4Χ4

00:05 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-12ος ΟΜΙΛΟΣ-4η αγωνιστική

ΛΟΚΕΡΕΝ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Daknamstadion

Βαθμό πήρε στο Βέλγιο απέναντι στη Λόκερεν η Τραμπζονσπόρ με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 1-1. Μεγάλο βήμα πρόκρισης για τους Τούρκους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Πατόσι αλλά η Τραμπζονσπόρ απάντησε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γουάρις.

ΛΟΚΕΡΕΝ: Μπαρί, Γκαλίτσιος, Μάριτς, Σολτς, Οντόι, Πέρσοονς, Ντούτρα, Οβερμέιρε

(53'Ενγκολόκ), Ντε Πάουβ (79'Αμπντουραχίμι), Λεγέ, Πατόσι.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Οζτούρκ, Μποσίνγκουα, Μπελκαλέμ, Παπαδόπουλος, Νιζάμ, Μεντζανί, Κονστάντ, Εκιτσί (76'Ντουρσούν), Ατίκ (86'Γιλμάζ), Γουάρις, Γιαταμπαρέ (90'Καρντόσο).

ΛΕΓΚΙΑ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Pepsi Arena

Η Λέγκια επιρκάτησε με 2-1 της Μετάλιστ και σφράγισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Αποκλείστηκε η Μέταλιστ. Ένα φοβερό γκολ του Κόμπιν με ψαλιδάκι στο έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους όμως η Λέγκια επτά λεπτά μετά απάντησε με τον Σαγκανόφσκι. Στο 84' οι Πολωνοί πέτυχαν την ανατροπή με το γκολ του Ντούντα.

ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Γιαντόβλιεκ, Αστίζ, Ρζέζνιτσακ, Μπροζ, Γκιέρμε, Ντούντα, Βρντόλιακ, Ζίρο, Σαγκανόφσκι (75'Σα), Κούτσαρτσικ (81'Κοσέτσκι).

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Ντισλίενκοβιτς, Βιγιάγκρα, Μπερέζοβτσουκ, Τορσιλιέρι, Σαβιέ, Τόρες, Κρασνοπιόροφ (80'Έντμαρ), Ραντσένκο (51'Κουλάκοφ), Κόμπιν, Ρεμπέκο, Γιάγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα