Θα ζωντανέψουν οι ήρωες του "My Hero Academia" με live-action ταινία

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μια live-action κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου anime και σειράς manga, "My Hero Academia", λέγεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το Nerdist και το The Hollywood Reporter, η εταιρεία παραγωγής Legendary Entertainment

έκανε την ανακοίνωση για να ζωντανέψει τους ήρωες του Kohei Horikoshi, με το Toho να διανέμει την ταινία στην Ιαπωνία. Η Legendary θα είναι παραγωγός, μέσω των Alex Garcia και Jay Ashenfelter, ενώ στο πλάι τους θα βρίσκεται ο εκδότης του Shonen Jump, Shueisha’s Ryosuke Yoritomi. Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες όπως ο σκηνοθέτης, το cast, αλλά και η ημερομηνία πρεμιέρας.

Ένα μικρό κενό θα ακολουθήσει μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου του "My Hero Academia" στο Weekly Shonen Jump, παρατείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την αγωνία των αναγνωστών. Η τηλεοπτική μεταφορά του manga θα επιστρέψει και για 4ο κύκλο, ενώ πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που μάθαμε το καλοκαίρι μέσω του SDCC. Από την μία, η ανακοίνωση μια νέας έντυπης σειράς και από την άλλη, η έμπνευση πίσω από δύο χαρακτήρες.

Το anime ξεκίνησε να τρέχει από τον Απρίλιο του 2016, έχει παραδώσει ήδη τρεις κύκλους και έχει κατακτήσει τις καρδιές των φαν ανά τον κόσμο. Με υπέρ-ηρωική θεματολογία, το manga που δημιούργησε ο Kohei Horikoshi και μεταφέρθηκε σε anime από το ιαπωνικό studio Bones, τοποθετείτε σε έναν κόσμο του μέλλοντος, όπου σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει από μία ιδιομορφία. Ενώ κάποιοι προτιμούν να ζήσουν φυσιολογικά και να μην ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, άλλοι εκπαιδεύονται μέρα και νύχτα για να γίνουν ήρωες και να σώζουν ανθρώπους από καταστροφές και εγκληματίες. Και, ασφαλώς, κάποιοι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τρόμο, καταστροφή και απώλειες.

H Legendary Entertainment συνεργάστηκε με την Warner Bros. για τη σειρά ταινιών MonsterVerse, δηλαδή τις "Godzilla", "Kong: Skull Island" και "Godzilla: King of the Monsters" (που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019), ενώ ετοιμάζει και το "Godzilla vs. Kong", στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η Danai Gurira (Βlack Panther) μαζί με τον Julian Denninson, (Deadpool 2) και τη Zhang Ziy.

Στις 10 Μαΐου 2019 αναμένουμε μια ακόμα ταινία της Legendary, το "Detective Pikachu" του Rob Letterman με τους Ryan Reynolds ως Detective Pikachu, Ken Watanabe ως Yoshida, Justice Smith, Kathryn Newton ως Lucy, Bill Nighy και Chris Geere.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Επιβεβαιώθηκε μία ακόμα σεζόν περιπετειών του "My Hero Academia"
Keywords
Τυχαία Θέματα