Το πρώτο teaser trailer του "Short Treks: Calypso" είναι εδώ

Και ανυπομονούμε...

Το "Star Trek" έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση και αυτό φαίνεται. Η 2η σεζόν του "Star Trek: Discovery" έρχεται τον Ιανουάριο από το CBS All Access με πολλές νέες καταστάσεις, ετοιμάζεται σειρά, στην οποία θα επιστρέψει ο Captain Jean-Luc Picard, υπάρχουν φήμες για νέα projects και, μην ξεχνάμε, τη σειρά επεισοδίων μικρού μήκους με τον

τίτλο "Short Treks".

Το IGN σας φέρνει αποκλειστικά το πρώτο teaser trailer του επεισοδίου του "Short Treks", "Calypso". Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: "Αφού ξυπνάει σε ένα άγνωστο γι'αυτόν ιατρείο, ο Craft (Aldis Hodge) βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος με μόνη του συντροφιά και ελπίδα επιβίωσης μία τεχνική νοημοσύνη".

Δείτε το teaser trailer παρακάτω:

Σεναριογράφος είναι ο Michael Chabon, δημιουργοί του οι Sean Cochran και Chabon, και σκηνοθέτης ο Olatunde Osunsanmi. Ο Chabon είναι βραβευμένος με το Pulitzer Prize for Fiction (2001), για το μυθιστόρημά του "The Amazing Adventures of Kavalier and Clay" και δουλεύει επάνω στην σειρά του Picard.

Παρακάτω θα δείτε μια αποκλειστική εικόνα του πρωταγωνιστή Aldis Hodge ως Craft, μία νέα προσθήκη στο σύμπαν του Star Trek. Παρά το γεγονός ότι τα άλλα επεισόδια του "Short Treks" θα παρουσιάζουν ήδη γνωστούς μας χαρακτήρες, όπως οι Tilly, Saru και Harry Mudd, το "Calypso" επικεντρώνεται στον Craft και, με βάση το teaser trailer, την πολύ ανθρώπινη τεχνική νοημοσύνη. Αναρωτιόμαστε γιατί.

Ο Craft (Aldis Hodge) στο επεισόδιο του "Short Treks", "Calypso"

Όποιες και αν είναι οι απορίες μας, θα απαντηθούν όταν το "Calypso" κάνει το ντεμπούτο του στο CBS All Access στις 8 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας για το teaser, αλλά και να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΟ υιός Roddenberry φέρνει το Holodeck του "Star Trek" στον πραγματικό κόσμοΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα