To Xbox Game Pass έρχεται σε PC

Μεγάλες ανακοινώσεις.

Φαίνεται ότι η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, Xbox Game Pass, θα έρθει στα PC μας, αλλά το πότε είναι άγνωστο ακόμα.

Όπως ανέφερε το Game Informer (μέσω του Windows Central), ο CEO της Microsoft,

Satya Nadella, αποκάλυψε τα νέα σε μια αναφορά για το Q1 του 2019.

Αν και δεν μας δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες, μάλλον είναι βέβαιο ότι το Game Pass θα συνδέεται με το Microsoft Store. Η υπηρεσία έχει για την ώρα 100 παιχνίδια και κοστίζει €9,99/μήνα, με την Microsoft να μας διαβεβαιώνει ότι όλοι οι first-party τίτλοι θα προστίθενται εκεί κατά την κυκλοφορία τους. Πάντως τα Sea of Thieves και Forza Horizon 4 είναι ήδη διαθέσιμα στο Xbox Game Pass και αν έχετε την υπηρεσία μπορείτε ήδη να τα δοκιμάσετε.

Η Microsoft προωθεί έντονα το cross-buy πρόγραμμα Play Anywhere, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια που αγοράζουν και στο Xbox One και στο PC. Αυτό, σε συνδυασμό με την κυκλοφορία των επερχόμενων ΑΑΑ της Microsoft για τις δύο πλατφόρμες, υποδηλώνει ότι η μεταφορά του Game Pass στο PC είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα. Ως έχει, τα παιχνίδια που διατίθενται στο Xbox Game Pass και Play Anywhere μπορούν να παιχτούν στον υπολογιστή, αν και δεν μπορείτε να τα παίξετε όλα στο PC ακόμα.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε το Xbox All Access, ένα πρόγραμμα μηνιαίων πληρωμών, που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν Xbox One X ή Xbox One S όταν διατηρήσουν επιτυχώς συνδρομή 2 χρόνων στο Xbox Live Gold και στις συνδρομές του Xbox Game Pass. Μαζί με αυτό, μάθαμε ότι το Xbox Game Pass θα έχει εφαρμογή στα smartphones, που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να διαχειριστούν τον κατάλογο με τα παιχνίδια τους και να κάνουν install από μακριά.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Το GameDev Challenge της Universal Pictures έχει νικητή Τα πρώτα 18 λεπτά από το DLC "The Heist" του Spider-Man PS4 Νέο ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών για το Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα