Παππάς: «Μακάρι να συνεχιστεί» (video)

Ο Νίκος Παππάς έχει καλό σερί εμφανίσεων κόντρα στην Ζάλγκιρις και τόνισε στους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη ότι ελπίζει αυτό να συνεχιστεί αύριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην κάμερα του Novasports:

Για το τι περιμένει από την Ζάλγκιρις: «Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες, αλλά τακτικά είναι το ίδιο δυνατή
και επικίνδυνη. Ο Σάρας βασίζει την αντιμετώπισή του στα δικά μας plays και χτυπάει στις αδυναμίες μας, οπότε σημαντικό ρόλο παίζει η συγκέντρωση. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και μέσα από την άμυνα πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να κερδίσουμε».

Για το χαμηλό ποσοστό της ομάδας στα τρίποντα: «Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα, έχουμε υψηλό μέσο όρο στο σκοράρισμα και βρίσκουμε τρόπους και καλές επιλογές. Ο Λοτζέσκι δεν είναι μαζί μας που θεωρητικά είναι ο καλύτερος σουτέρ, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν έφεση στο σουτ και μπορούν να σκοράρουν, είναι θέμα χρόνου».

Για την καλή προϊστορία καλών εμφανίσεων με την Ζάλγκιρις: «Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, προετοιμάζομαι για να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Ίσως μου ταιριάζει η αντιμετώπιση που επιλέγει ο Σάρας, όταν έχω την δυνατότητα κάνω ντράιβ. Δεν το έχω σκεφτεί ούτε το θυμόμουν, μακάρι να συνεχιστεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα