Με trailer και ημερομηνία πρεμιέρας επιστρέφει το "The Marvelous Mrs. Maisel"

Αφού σάρωσε τα βραβεία.

Αφού με την πρώτη της, κιόλας, σεζόν σάρωσε τα βραβεία. το "The Marvelous Mrs. Maisel" δεν γινόταν να μην επιστρέψει και μάλιστα σύντομα. Χειμερινή πρεμιέρα θα κάνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς και έχει ένα καινούργιο trailer για να δείξει στο κοινό το πως θα συνεχίσει να είναι "θαυμάσια".

Το Deadline μεταφέρει τη σχετική ανακοίνωση για τη σειρά του Amazon Prime. Η "Mrs. Maisel" στέφθηκε πολλές φορές νικήτρια φέτος. Συγκεκριμένα, κέρδισε 8 βραβεία Emmy,

με το βραβείο Καλύτερης Κωμικής Σειράς να ξεχωρίζει περίοπτο, αλλά και δύο Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Μαζί κέρδισε ένα μεγάλο κοινό και μία ακόμα ανανέωση, για τρίτη σεζόν. Όπως αναφέρθηκε τότε, η σεναριογράφος, κατά τη διάρκεια της αποδοχής του βραβείου Peabody για την πρώτη σεζόν της σειράς, παρακίνησε τους παραγωγούς του Amazon να δώσουν το πράσινο φως για μια ακόμα σεζόν, αφού η Sherman-Palladino είπε ότι "φέρνει σπίτι το φανταχτερό βραβείο".

Το νέο trailer δείχνει πως η σειρά έχει βλέψεις για ακόμα περισσότερα μεγαλεία. Η ίδια η πρωταγωνίστρια, Rachel Brosnahan, δηλώνει φορώντας τα ρούχα του ρόλου της, πως "θέλει να γίνει επιτυχημένη".

Στο τέλος του βίντεο είδαμε και την ανακοίνωση της επίσημης πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου, η οποία έχει οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου. Το "The Marvelous Ms. Maisel" είναι μια δραματική κομεντί που λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του '50 και που αφορά μια κυρία της ανώτερης τάξης, η οποία επιχειρεί να ασχοληθεί με το standup comedy αφού ο φαινομενικά τέλειος γάμος της διαλύεται ολοκληρωτικά.

Στο cast και το πλευρό της πρωταγωνίστριας βλέπουμε, επιπλέον, τους Tony Shalhoub, Alex Borstein, Marin Hinkle, Michael Zegen και Kevin Pollak. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Dhana Gilbert, ενώ η Sherman-Palladino έχει αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον σύζυγο της, Daniel Palladino.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Επανένταξη βετεράνων πολέμου στο trailer του "Homecoming" με την Julia RobertsΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα