Θα μεταμορφωθούμε σε ποντίκια με την κινηματογραφική μεταφορά του "Mice & Mystics"

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

To γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων "Mice and Mystics" θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με την βοήθεια του DreamWorks Animation.

Σύμφωνα με το Variety, το στούντιο βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τα δικαιώματα του επιτραπέζιου. Σκηνοθέτης θα είναι ο Alexandre Aja (The Hills Have Eyes, Horns), ο οποίος θα γράψει το σενάριο με τον David

Leslie Johnson (Wrath of the Titans, The Conjuring 2). Οι Roy Lee (The Ring, The Grudge, It) και Jon Berg (Justice League, Wonder Woman), της εταιρείας παραγωγής Vertigo Entertainment, θα είναι παραγωγοί.

Το εξώφυλλο του επιτραπέζιου.

Στο "Mice and Mystics" όλοι οι παίκτες είναι πιστοί σε έναν βασιλιά. Ωστόσο, πέφτουν στην παγίδα της κακιάς Vanestra, η οποία τους μεταμορφώνει σε ποντίκια και τους φυλακίζει σε ένα κάστρο. Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλούς εχθρούς, όπως αρουραίους, κατσαρίδες, αράχνες και τη γάτα του κάστρου, τον Brodie.

Επερχόμενες ταινίες του DreamWorks Animation θα είναι οι "How to Train Your Dragon: The Hidden World", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου, "Abominable", το οποίο θα δούμε στις 27 Σεπτεμβρίου και "Trolls World Tour", το οποίο θα βγει στις 17 Απριλίου 2020.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω ημερομηνίες είναι οι πρεμιέρες στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.

IGN Greece Οι Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio ξανά μαζί σε νέα ταινία Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 15/10-21/10 H Nicole Kidman μεταμορφώνεται στο πρώτο trailer του "Destroyer"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα