Η Amazon Alexa γίνεται Alexios για χάρη του Assassin's Creed Odyssey

Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για την ελληνική μυθολογία, ο Alexios είναι εδώ να στις βρει.

H Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα το Assassin's Creed Odyssey Spartan Skill για την Amazon Alexa. Το app είναι δωρεάν για κατέβασμα και αλλάζει τη φωνή της βοηθού σε αυτή του Alexios, του ήρωα του παιχνιδιού.

Πέρα από τις κλασσικές λειτουργίες που κάνει κανονικά η συσκευή, ο Alexios θα παραθέτει ιστορικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτό θα γίνεται απλά λέγοντας "Alexa, open the Spartan" και μόνο για όσους αγοράσουν την Gold Edition του τίτλου.

Η Ubisoft υποστηρίζει πως ο Alexios θα απαντάει σε πάνω από 1.500 εντολές. Για παράδειγμα στο "Τι ειδήσεις υπάρχουν;" μπορεί να πει "Οι Σειρήνες δελέασαν κι άλλο πλοίο στην καταδίκη του. Σαρανταπέντε ναύτες πέθαναν χαρούμενοι."

Όσον αφορά στα in-game, το Spartan Skill της Alexa θα δίνει πληροφορίες για πάνω από 300 περιοχές. Φυσικά όλα στα αγγλικά.

Παράλληλα η εταιρία ετοιμάζει και skins για τη συσκευή ώστε να μοιάζει με Σπαρτιάτη πολεμιστή! Αυτά δε θα πωλούνται μα θα κληρωθούν σε πέντε τυχερούς που θα κάνουν share τη διαφήμιση παραπάνω. Η κλήρωση θα γίνει 9 Οκτωβρίου.

Το Spartan Skill ακολουθεί τα χνάρια των αντίστοιχων gaming themes της Alexa μετά αυτά των Destiny 2 και The Elder Scrolls V: Skyrim. To Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως 5 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PS4 ενώ την ίδια μέρα στην Ιαπωνία θα υπάρξει και μια cloud-based έκδοση για το Nintendo Switch.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Splatoon 2: Η Nintendo προσφέρει αποκλειστικό εξοπλισμό στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online Warriors Orochi 4: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας E3 2018: Ανακοινώθηκε o Fox Mc Cloud στο Starlink: Battle for Atlas

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα