Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το NBA 2K Playgrounds 2

Τον ερχόμενο μήνα καταφτάνει το arcade μπασκετάκι.

Το NBA 2K Playgrounds 2 έρχεται σε PC και κονσόλες 16 Οκτωβρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η 2Κ.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μετά από αρκετή καθυστέρηση, μιας και αρχική του ημερομηνία ήταν στις 22 Μαΐου. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε τον Απρίλιο, και η αργοπορία δικαιολογήθηκε από "συναρπαστικά νέα πράγματα που ετοιμάζονται στο NBA

Playgrounds και θα πάνε το arcade μπάσκετ σε νέα επίπεδα".

Μαζί με την ημερομηνία, η Saber Interactive άλλαξε και το όνομα από NBA Playgrounds 2 σε NBA 2K Playgrounds 2 αφού η 2K μπήκε τον Ιούλιο στο προσκήνιο.

"Με πρωταγωνιστές τους Hall of Famer 'Dr. J' Erving, τον All Star Karl Anthony Towns και το ανερχόμενο αστέρι των Boston Celtics Jayson Tatum στο εξώφυλλο, το NBA 2K Playgrounds 2 ανεβάζει το υψόμετρο με νέους παίκτες, γηπεδάκια και κινήσεις."

Περισσότεροι από 300 παίκτες θα είναι διαθέσιμοι από την αρχή, με άλλους 200 να προστίθενται αργότερα. Επιπλέον θα δούμε πάνω από 100 signature moves, συμπεριλαμβανομένου του "καρφώματος-υπογραφή" του Michael Jordan από τη γραμμή των βολών, το finger roll του George Gervin και το alley-oop που δίνει ο LeBron στον εαυτό του.

Ο τίτλος θα έρθει για PC, Xbox One, Nintendo Switch kai PS4 στα €29.99.

Για περισσότερες ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΚλασσικοί τίτλοι του Sega Genesis έρχονται στο Nintendo SwitchΤο νέο raid του Destiny 2 δυσκολεύει την πλειοψηφία των παικτώνΕυρώπη και Αμερική εναντίον του gaming τζόγου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα