Ανακοινώθηκε πακέτο Nintendo Switch με Fortnite

Περιέχει 1.000 V-bucks και το Double Helix Set.

Η Nintendo αποκάλυψε το Nintendo Switch Fortnite bundle που περιέχει το free-to-play παιχνίδι, 1.000 V-Bucks και το Double Helix Set.

Το πακέτο θα ανέβει στα ράφια στις 5 Οκτωβρίου 2018 έναντι €299.99, δηλαδή στην τιμή του

κανονικού -σκέτου- Nintendo Switch.

Όπως είπαμε περιλαμβάνει κωδικό για 1,000 V-bucks και το Double Helix Set (outfit για τον ήρωα, Back Bling, Glider και Pickaxe).

To πακέτο αυτό έρχεται να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα επερχόμενα bundles Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch Bundle, Let's Go, Pikachu! και Let's Go, Eevee! Nintendo Switch Bundle.

Όσοι αγοράσουν το Fortnite bundle δε χρειάζεται να ανησυχήσουν για το συνδρομητικό μέρος της online υπηρεσίας της κονσόλας μιας και ο τίτλος δε χρειάζεται την εν λόγω συνδρομή για να παίξει.

Με την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο, το Fortnite θα είναι ήδη στην έκτη του σεζόν. Ήδη στον κόσμο του παιχνιδιού έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διάφορες αλλαγές, εντείνοντας τις εικασίες για το τι θα περιλαμβάνει η νέα σεζόν.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΟ Ninja γίνεται ο πρώτος επαγγελματίας streamer σε εξώφυλλο του ESPN MagazineTo Fortnite χρησιμοποιείται πλέον ως δικαιολογία στα διαζύγιαTo Fortnite έχει πλέον τη δική του Monopoly

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα