Το νέο raid του Destiny 2 δυσκολεύει την πλειοψηφία των παικτών

Μόνο 18 Guardians σε 24 ώρες και 2 λεπτά.

Το πιο πρόσφατο raid του Destiny 2, το Last Wish, κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή ως μέρος του νέου expansion του παιχνιδιού ονόματι Forsaken και από όλους τους παίκτες που προσπάθησαν να το ολοκληρώσουν, μόνο 18 τα κατάφεραν μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Σύμφωνα με αναφορά του Destiny Raid, η πρώτη ομάδα παικτών παγκοσμίως που ολοκλήρωσε το Last Wish ήταν μέλη της Clan Redeem, και τους πήρε 18 ώρες και 48 λεπτά. Καλά ακούσατε, 18 ώρες

και 48 λεπτά ασταμάτητα.

Συγκριτικά, το πρώτο raid του Destiny 2, το Leviathan, ολοκληρώθηκε σε χρονικό διάστημα 5 ωρών και 34 λεπτών από 4.500 διαφορετικούς παίκτες μέσα στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Το Last Wish επίσημα κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου και μόλις το raid ολοκληρώθηκε, νέο περιεχόμενο ξεκλειδώθηκε για όλους του παίκτες του Destiny 2.

Αξίζει να αναφερθεί πως, οι ομάδες που ολοκλήρωσαν το Last Wish στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του έλαβαν ένα ξεχωριστό emblem καθώς και πρόσβαση σε ένα πραγματικό Last Wish raid jacket αφού κατάφεραν να φέρουν την αποστολή εις πέρας πριν το εβδομαδιαίο reset.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι μόνο 18 παίκτες κατάφεραν να νικήσουν το Last Wish μέσα σε 24 ώρες και μόλις 750 παίκτες μέσα στις πρώτες τρεις μέρες ξυπνάει το εξής ερώτημα: Πως νιώθει η κοινότητα στο σύνολό της για τις αυστηρές προδιαγραφές του raid καθώς και τη σκληρή δουλεία που χρειάζεται για να καταφέρει κανείς να είναι από τους πρώτους που το ολοκληρώνουν;

Η IGN μίλησε σε δύο μέλη της ομάδας Clan Redeem - τον Modern και τον Indica - και δέχτηκαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους μαζί μας ως δύο παίκτες που έλαβαν το World First για το Last Wish.

Ρωτήσαμε τον Modern και τον Indica τι πιστεύουν για το γεγονός πως μόνο 18 παίκτες συνολικά ολοκλήρωσαν το Last Wish στις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του. Ο Modern είπε, "Το raid θα έπρεπε να είναι δύσκολο ακόμα και για τους καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι", και ο Indica απάντησε πως "η Bungie έκανε το raid μία δραστηριότητα για το τέλος του παιχνιδιού η οποία είναι δύσκολη και ο χαρακτηρισμός της ως η δυσκολότερη δραστηριότητα στο Destiny 2 της αρμόζει απόλυτα. Είναι κάτι το οποίο οι παίκτες θα ανυπομονούν να ολοκληρώσουν και να λάβουν όλο το loot και τις αμοιβές που προσφέρει το παιχνίδι για ένα τόσο προκλητικό άθλο".

Όσο για τις σχεδόν 19 ώρες που χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το Last Wish από την ομάδα, ο Modern ήταν "παραπάνω από χαρούμενος με την ώρα που ξόδεψε στο παιχνίδι". Ξύπνησε 8 ώρες πριν το raid και τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν μετά την 21η ώρα αϋπνίας, όμως η ομάδα συγκεντρώθηκε και εν τέλη κατάφερε να θριαμβεύσει, με ισόποσα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας να ακολουθούν τη νίκη.

Ο Indica είπε πως η ολοκλήρωση του Last Wish ήταν με διαφορά το "μεγαλύτερό του κατόρθωμα στην ιστορία του Destiny" και νιώθει πως η Bungie πραγματικά τίμησε και αντάμειψε όσους επένδυσαν τον χρόνο για να λάβουν το World First, και πως το raid θα είναι κάτι για το οποίο θα ανυπομονεί να ξαναπαίξει κάθε εβδομάδα.

Ο Indica επίσης δήλωσε πως του πήρε μία εβδομάδα παίζοντας κάθε μέρα για 10 ώρες την μέρα, και πως έκανε τα πάντα σε όλους τους χαρακτήρες και στα δύο reset έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το Last Wish.

Υπήρχαν κι άλλοι που ασπάστηκαν την άποψη της ομάδας Clan Redeem για το Last Wish, συμπεριλαμβανομένου το Ari Smith ο οποίος είπε πως "κάθε πτυχή του ήταν τέλεια".

Αρκετοί από τους παίκτες εύχονται να είχαν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για το Last Wish ώστε να έχουν μία ευκαιρία να πάρουν το World First achievment. Στα forums της Bungie, o Jonnnys είπε πως ακόμα και με 60+ ώρες στο Forsaken το Last Wish ήταν ακατόρθωτο.

Το Last Wish κυκλοφόρησε 10 μέρες μετά από το Destiny 2: Forsaken στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο DocZep στο Twitter ένιωσε πως "τελικά ήταν πολύ δύσκολο για το 99% των παικτών."

Ο Max Toovey δεν βλέπει το γιατί είναι ανάγκη να μπορεί ο καθένας να νικήσει το raid, αλλά πιστεύει πως είναι μια πρόκληση για τους πιο αφοσιωμένους.

Ο Justin Burke δεν ήταν χαρούμενος με τις απαιτήσεις και εύχεται η Bungie τουλάχιστον να ενημέρωνε εκ των προτέρων για το τι προσδοκίες θα έπρεπε να έχουν όσοι ετοιμάζονται για το Last Wish.

Όσοι ολοκλήρωσαν το Last Wish έφεραν εις πέρας ένα εντυπωσιακό άθλο, και ευτυχώς για τους υπόλοιπους παίκτες, το raid δεν θα πάει πουθενά.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceΚλασσικοί τίτλοι του Sega Genesis έρχονται στο Nintendo SwitchO Voice Actor του Geralt ίσως να μην μετέχει στο Cyberpunk 2077H EA αποκαλύπτει τις βαθμολογίες των παικτών για το FIFA 19

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα