Ο Goku σε μορφή Super Saiyan Blue στο Jump Force

Μια θεϊκή μορφή.

H Bandai Namco επιβεβαίωσε τη δυνατότητα επιλογής του Goku Super Saiyan Blue form στον ανερχόμενο fighting τίτλο Jump Force.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter της Bandai, με τον Goku

από το Dragon Ball να εμφανίζεται σε μορφή blue SSGSS (Super Saiyan God Super Saiyan). Αν και δεν είναι βέβαιο ακόμα, πιθανότατα η μορφή αυτή να λειτουργεί ως power up του χαρακτήρα και όχι σαν ξεχωριστός fighter.

H Bandai Namco Europe ανέβασε στο Twitter την ίδια είδηση αλλά με διαφορετικό τίτλο, λέγοντας: "O Goku θα μπορεί να απελευθερώνει τη δύναμη του Super Saiyan Blue στο Jump Force! Μπορείτε να μαντέψετε πώς;"

Στο anime, η μορφή του Super Saiyan Blue προκύπτει από το συνδυασμό Super Saiyan και Super Saiyan God άρα πιθανότατα η μορφή SSBSS να απαιτεί την πρώτη μορφή Super Saiyan.

Για περισσότερα για το Jump Force διαβάστε επίσης πως o Υugi Muto μπαίνει στο roster.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία το 2019 μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceJump Force - Gamescom 2018 Character Reveal TrailerJUMP Force - PS4/XB1/PC - gamescom trailerJump Force - Bleach Character Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα