Με μια σφαίρα από αέρα θα φτάσει ο Aang στη νέα live-action σειρά "Avatar: The Last Airbender"

Θα ξαναξεπαγώσουμε τον Aang!

To Netflix ανακοίνωσε ότι θα μας φέρει την επική ιστορία του Aang με μια live-action τηλεοπτική μεταφορά, η οποία θα έχει τον τίτλο "Avatar: The Last Airbender".

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2019, και η σειρά θα σκηνοθετηθεί από τους αρχικούς δημιουργούς του, Bryan Konietzko και Michael DiMartino.

"Χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να σκηνοθετήσουμε την live-action τηλεοπτική μεταφορά του 'Avatar: The Last Airbender'.

Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο του Aang όσο ρεαλιστικά τον φανταστήκαμε και με το σωστό cast. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να χτίζουμε πάνω στην εκπληκτική δουλειά όλων αυτών που δούλεψαν στη σειρά κινουμένων σχεδίων και να εμβαθύνουμε τους χαρακτήρες, την ιστορία, την περιπέτεια και τον κόσμο. Το Netflix θα μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου μας και είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε μαζί του", εξήγησαν οι Konietzko και DiMartino.

Δείτε concept art του Aang και του Appa από τον John Staub παρακάτω:

Concept art του John Staub.

Το Netflix θα συνεργαστεί με το Nickelodeon να για επαναφέρει τον μαγευτικό κόσμο στις οθόνες μας. Η Melissa Cobb, αντιπρόεδρος του τμήματος ψυχαγωγίας του παιδιού και της οικογένειας στο Netflix είπε, "Θα τιμήσουμε το όραμα των Bryan και Mike για την επαναδιατύπωση της ιστορίας και χαιρόμαστε που θα τους τιμήσουμε στη δημιουργία της live-action σειράς, που θα φέρει την επική ιστορία του Aang και τη στοιχειώδη μαγεία στη ζωή, για το κοινό του Netflix".

Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά ή από ποιους θα αποτελείται το cast. Το "Avatar: The Last Airbender" ολοκληρώθηκε πριν από 10 χρόνια. H ομώνυμη κινηματογραφική μεταφορά του M. Night Shyamalan είχε κυκλοφορήσει το 2010, ωστόσο δεν εντυπωσίασε το κοινό και τους πιστούς fan της σειράς κινουμένων σχεδίων για κανέναν λόγο.

Τι πιστεύετε για την επιστροφή του Aang με live-action σειρά από το Netflix; Πείτε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΤο "Dead to Me" έρχεται στο Netflix και φέρνει στο cast τον James MarsdenΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα