ΑΧΕΠΑ: Δωρεά από Σαββίδη για μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας

ΑΧΕΠΑ: Δωρεά από Σαββίδη για μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας04.03.2019Πρόσωπα

Σε μια σημαντική χορηγία με τελικό αποδέκτη τον... πολίτη προχώρησε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και γνωστός επενδυτής Ιβάν Σαββίδης

Ο κ. Σαββίδης δώρισε στο δημόσιο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα

250.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαββίδης φέρεται ότι πείστηκε από τον διευθυντή της κλινικής ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ να ενισχύσει την κλινική με νέα και σύγχρονα μηχανήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε εντολή να τοποθετηθούν τα μηχανήματα, αξίας 250.000 ευρώ, όπως του ζήτησε ο κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, διευθυντής της κλινικής, το συντομότερο δυνατό. Ετσι και έγινε! Η παράδοση ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μάλιστα να δημοσιευτεί και ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο κ. Σαββίδης στη συνάντηση που είχαν φέρεται ότι είπε στον διευθυντή πως θα βοηθήσει στη δεύτερη φάση ανακαίνισης της κλινικής, ώστε να γίνει η κορυφαία κλινική ΩΡΛ στην Ευρώπη! Εκτιμάται πως η κίνηση του μεγαλοεπενδυτή θα συμβάλει σημαντικά ώστε να ξεπεράσουν τα όποια ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ασθενείς της βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αφού πλέον στο ΑΧΕΠΑ υπάρχουν τα τελειότερα μηχανήματα της Ευρώπης!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαββίδης ενισχύει δομές, νοσοκομεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα στη βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην πόλη που επέλεξε ως έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, τη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα