Γκασόλ: Στόχος το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι

Οι Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι η καλύτερη ομάδα αυτήν τη στιγμή στο ΝΒΑ, αφού έχουν το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας.

Ο στόχος φυσικά είναι να κάνουν φέτος το κάτι παραπάνω και να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ταλέντο έχουν και μάλιστα μπόλικο, αυτό που λείπει όμως από την ομάδα του Μάικ Μπαντενχόλτζερ είναι η εμπειρία.

Για αυτό το λόγο ο σύλλογος από το Ουισκόνσιν αποφάσισε να κινηθεί αστραπιαία και να υπογράψει έναν από τους πιο έμπειρους ψηλούς

του ΝΒΑ.

Ο λόγος φυσικά για τον Πάου Γκασόλ που αποδεσμεύθηκε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς λόγω του μεγάλου συμβολαίου που είχε με την ομάδα του Τέξας.

Έτσι οι Μπακς τον έφεραν στο Μιλγουόκι ώστε να προσφέρει την εμπειρία του και να βοηθήσει τα «ελάφια» να φτάσουν μακριά.

Ο 37χρονος Ισπανός έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου ξεκαθάρισε πως στόχος των Μπακς είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο με τη φανέλα των Μπακς στο ταξίδι μου στο ΝΒΑ. Ανυπομονώ για την πρόκληση. Ο στόχος μου, όπως πάντα, θα είναι να προσφέρω στην ομάδα και να βοηθήσω ώστε να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι».

Thrilled to begin this new chapter in my @NBA journey with the great @Bucks. I look forward to the challenge. My goal, as always, will be to add value to the team and help deliver a championship to Milwaukee. #FearTheDeer pic.twitter.com/Ae6O3aeXEV

— Pau Gasol (@paugasol) March 3, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα