Πυρά σε ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. από Φώφη, που ονειρεύεται «προοδευτικό» Πρόεδρο

Πυρά σε ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. από Φώφη, που ονειρεύεται «προοδευτικό» Πρόεδρο04.03.2019Πρόσωπα

Απέρριψε τα «αριστερά» και «δεξιά» φλερτ η Φώφη Γεννηματά, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ....

...και επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να προέρχεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, από τη Δημοκρατική

Συμπαράταξη.

Η κυρία Γεννηματά έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης, μιλώντας για «δεξιά πολιτική από μία fake Αριστερά» και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έφτιαξε τη νέα Δεξιά με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Φόρουμ στους Δελφούς επιτέθηκε στη Ν.Δ. και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντάς πως, αντί να προβαίνει σε «αλαζονικές» εξαγγελίες για κυβερνήσεις συνεργασίας, ας ασχοληθεί με το κόμμα του, που έχει σπάσει σε «τρία κομμάτια». Μάλιστα, αφού πρώτα αρνήθηκε τις προσκλήσεις Τσίπρα για συμπόρευση και τα «γαλάζια» μετεκλογικά ανοίγματα, εκτίμησε πως το κόμμα της θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές.

Οσο για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως θα πρέπει «να προέλθει από την προοδευτική παράταξη», κατηγορώντας τους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιθυμούν την εκλογή προσώπου από τη συντηρητική παράταξη. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αγνοεί τα σενάρια που θέλουν τον αρχηγό της Ν.Δ. να προτείνει είτε τον Κώστα Σημίτη είτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία του 2020.

Παρά τις σχετικές ερωτήσεις, απέφυγε μάλιστα να αναφερθεί σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τέτοια είδηση δεν θα βγάλετε σήμερα, καθετί στην ώρα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα