Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους σε αγώνα τένις

Η Τζένη Θεωνά αυτή τη σεζόν έχει αναλάβει ξανά χρέη παρουσιάστριας και κάθε εβδομάδα μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητά της, όμως πάντοτε βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της.

Η Τζένη Θεωνά έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Δήμο Αναστασιάδη, αποκτώντας έναν γιο, τον Αρίωνα, ο οποίος είναι 4,5 ετών. Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί του, κάνοντας

δημιουργικά πράγματα.

Η Τζένη Θεωνά με την οικογένειά της σε αγώνα τένις

Και μπορεί μέσα στην εβδομάδα ο ελεύθερος χρόνος να είναι περιορισμένος, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα η Τζένη Θεωνά τα αφιερώνει στον Αρίωνα.

Την Κυριακή που μας πέρασε, σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα τένις κατά τη διάρκεια του οποίου εμφανίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Την αποκάλυψη έκανε η Τζένη Θεωνά, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία από την έξοδό τους. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ ο Αρίωνας παρακολουθεί το παιχνίδι.

«Καλλιμάρμαρο, Στέφανος Τσιτσιπάς και τ’ αγόρια. Η προηγούμενη Κυριακή. Tι σχέδια κάνετε για την επόμενη;», έγραψε η Τζένη Θεωνά στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ένα χτεσινό τίποτα ο Κασσελάκης, πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου»

Φαίη: Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της -«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα