Leonardo DiCaprio: Αψηφά κανόνες και όρια ταχύτητας στο Λονδίνο λόγω… διασυνδέσεων

19:30 20/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Leonardo DiCaprio απολαμβάνει τα προνόμια της διασημότητάς του και τις εξυπηρετήσεις από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει βρει τον τέλειο τρόπο να μετακινείται στο Λονδίνο αποφεύγοντας το μποτιλιάρισμα, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του με την επιλογή του.

Ενώ τα υπόλοιπα 8,9 εκατομμύρια των Λονδρέζων παραμένουν κολλημένα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, ο σταρ, σύμφωνα με τη Sun, χρησιμοποιεί ένα διπλωματικό όχημα για να κάνει βόλτες στο Λονδίνο

τις τελευταίες εβδομάδες.

Leonardo DiCaprio uses bizarre method to avoid busy London traffic – and it’s not the Tubehttps://t.co/FXUBbaoJbS

— Rozina (@Sheeraz037) September 20, 2023

Η χρήση ενός οχήματος που ανήκει σε διπλωμάτη σημαίνει ότι ο 48χρονος Leo προφανώς αψηφά τους συνήθεις κανόνες και τα όρια ταχύτητας, καθώς κυκλοφορεί με την ησυχία του μέσα στην πόλη.

Παρ’ όλο που τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να δεσμεύονται από τη βρετανική νομοθεσία, συχνά αγνοούνται από την αστυνομία όταν πρόκειται για τροχαίες παραβάσεις και οι οδηγοί τους προστατεύονται από τη δίωξη λόγω της διπλωματικής ασυλίας.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα προς όφελός του, ο σταρ φέρεται να μεταφέρεται από ένα καταγάλανο μπλε Range Rover αξίας 80.000 λιρών με φιμέ παράθυρα που ανήκει σε έναν διπλωμάτη της Ακτής Ελεφαντοστού.

Μια πηγή δήλωσε: “Δεν είναι μυστικό ότι ο Leo έχει φίλους σε υψηλές θέσεις, αλλά ακόμη και για τα δεδομένα του αυτό δείχνει πολύ καλές διασυνδέσεις. Όλα τα διπλωματικά αυτοκίνητα είναι σαφώς αναγνωρίσιμα από τις πινακίδες τους και τις περισσότερες φορές το άτομο στο τιμόνι έχει διπλωματική ασυλία, οπότε η υπερβολική ταχύτητα ή το να παραβιάζει ένα κόκκινο φανάρι που και που δεν θα αποτελούσε πρόβλημα.

Leonardo DiCaprio foi visto num restaurante no Chiltern Firehouse em Londres ( 16 de Setembro). pic.twitter.com/4BgsMtfqN8

Leo DiCaprio Br (@DiCaprioBrasil_) September 18, 2023

Το αυτοκίνητο τον άφησε και τον πήρε ακόμη και από το Chiltern Firehouse, όπου του αρέσει να συχνάζει στην πρωτεύουσα. Είναι εντάξει για μερικούς, ε;” επεσήμανε η ίδια πηγή.

Credit: Chiltern Firehouse/FB

Η αποκάλυψη έρχεται αφού ο σταρ κράτησε το συνηθισμένο του χαμηλό προφίλ καθώς συνάντησε τα εντυπωσιακά μοντέλα Georgia Grace Martin και Nour Rizk στο αγαπημένο του στέκι, το Chiltern Firehouse, πολυτελές ξενοδοχείο και εστιατόριο στο Λονδίνο, το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα