Θύμα απάτης ο Νίκος Μουτσινάς: Το ψευδές δημοσίευμα και η ανακοίνωσή του

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Νίκος Μουτσινάς και προστέθηκε έτσι στη λίστα με τους celebrities που έχουν εξαπατηθεί από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται το όνομα και τη δημοφιλία τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής – που φέτος αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση – γνωστοποίησε μέσα από τα social media πως το όνομά του χρησιμοποιείται σε ένα ψευδές δημοσίευμα που υποστηρίζει πως ο ίδιος προωθεί μια εταιρεία με κρυπτονομίσματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς

προειδοποίησε τους διαδικτυακούς φίλους του πως δεν έχει ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ανακοίνωσε πως θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση και να βρουν τους ενόχους.

Όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς για την απάτη εις βάρος του

«Προσοχή!! Δυστυχώς, όπως πολλοί από σας με ενημερώσατε, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύνδεσμος με ένα “δημοσίευμα” δήθεν προερχόμενο από την εφημερίδα “Πρώτο θέμα”, το οποίο εμφανίζει, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομά μου και την εικόνα μου σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό μας” του ΣΚΑΪ να προωθώ εταιρεία κρυπτονομισμάτων, με την οποία ουδεμία σχέση έχω.

Πρόκειται για απάτη. Το εν λόγω κείμενο με τις συνοδευόμενες φωτογραφίες είναι εξ ολοκλήρου ψευδές και κατασκευασμένο και δεν προέρχεται από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ούτε δημοσιεύτηκε ποτέ από αυτή. Για την ασφάλεια όλων, μεγάλη προσοχή στις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται μέσω διαδικτύου!

Τα ανώτερο δηλώνω, με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Χρανιώτης: Σοκάρει μιλώντας για τη στιγμή που παραλίγο να πνιγεί -«Κόπηκε η σανίδα, χτύπησα το κεφάλι μου στα βράχια»

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας έχει τελειώσει το…»

Keywords
Τυχαία Θέματα