Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν μεγάλο σοκ»

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προέβη η Αμάντα Μανωλάκου κατά τη διάρκεια της σημερινού επεισοδίου του «My Style Rocks», καθώς αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Η παίκτρια του δημοφιλούς reality εξομολογήθηκε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στο παιχνίδι πριν από πέντε χρόνια «παγώνοντας» το πλατό.

Με

αφορμή ένα σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη για το outfit που επέλεξε να φορέσει, το οποίο – όπως υποστήριξε – φαίνεται αυστηρό και ταιριάζει σε μια γυναίκα 55 ετών κι όχι 37, όπως είναι η ίδια, η Αμάντα Μανωλάκου μίλησε για το αυτοάνοσο και την απόφαση που πήρε μετά από αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου για την περιπέτεια της υγείας της

«Ήθελα να το κάνω πιο αυστηρό αυτό το σύνολο. Είμαι 37. Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι και έκρυβα το σώμα μου και μου το λέγατε συνέχεια, είχα περάσει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια στην υγεία μου. Έχω ένα αυτοάνοσο, για εμένα ήταν σοκ, θα το έχω για πάντα αυτό. Ήταν κάτι πολύ δυνατό, μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου.

Άρχιζα να κρύβομαι, να κρύβω το σώμα μου και αυτό μου έμεινε. Η κορτιζόνη μένει 12 με 18 μήνες στον οργανισμό, έμεινε και σε εμένα. Τώρα που έχει αλλάξει το σώμα μου και έχω μάθει να αγαπώ και το σώμα και το αυτοάνοσο, ήμουν έτοιμη να επιστρέψω στο παιχνίδι. Θέλω να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε, να μην κρύβω το σώμα μου γιατί και εγώ θεωρώ ότι έχω ένα θεωρώ σώμα. Έχω και ένα παιδάκι και έχω αποφασίσει να το αλλάξω.

Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ κουρασμένη γιατί σε αυτή την πενταετία έκρυβα το σώμα μου και τώρα προσπαθώ να το αλλάξω αυτό, είναι τόσο δημιουργικό. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ρωτήσω την μητέρα μου και να της πω “ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω γιατί έχω ένα παιδί”. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι καλά. Αυτό είναι. Είμαι όρθια και έχω όλα όσα χρειάζομαι και πλέον αγαπώ πολύ τον εαυτό μου», ήταν τα λόγια της Αμάντας Μανωλάκου.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ένα χτεσινό τίποτα ο Κασσελάκης, πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου»

Φαίη: Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της -«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα