Μιμή Ντενίση: «Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο, δεν πάσχω από μοναξιά»

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος προέβη σε μια σπάνια εξομολόγηση, λέγοντας πως η ιδιωτική ζωή της δεν είχε την ίδια «τύχη» με την επαγγελματική της. Η ίδια παραδέχτηκε πως υπήρξαν άνδρες στην πορεία της που την προσέγγισαν λόγω του επιθέτου της, ωστόσο τόνισε πως δεν το καταλάβαινε πάντα.

Η
Μιμή Ντενίση για την προσωπική ζωή της

«Τα έφερε έτσι η ζωή μου που βρέθηκε η καριέρα μου να γιγαντωθεί και να με πάει στην πρώτη θέση και η προσωπική μου ζωή να μην έχει την ίδια τύχη. Προφανώς οι άνδρες με πλησίασαν επειδή είμαι η Μιμή Ντενίση αλλά μην νομίζεις ότι το πήρα είδηση», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς ρώτησε τη Μιμή Ντενίση, αν υπάρχει στα πλάνα της να δημιουργήσει κάποια σχέση προκειμένου να έχει μια συντροφιά, όταν η κόρη της, Μαριτίνα, αποφασίσει να φύγει από το σπίτι και να ζήσει μόνη της.

Τότε, η ηθοποιός υποστήριξε πως πλέον οι άνθρωποι δεν φλερτάρουν όπως παλιά, γιατί έχουν πολλά προβλήματα, ενώ εξομολογήθηκε πως στην Ελλάδα δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνει την πρώτη κίνηση. Ειδικότερα, είπε:

«Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο. Από μοναξιά δεν πάσχω, την μοναχικότητα την επιδιώκω πάρα πολλές φορές και όποιος γράφει με καταλαβαίνει. Δεν με φλερτάρουν, ποιος φλερτάρει στην εποχή μου…

Ο κόσμος είναι μέσα στα προβλήματα και δε φλερτάρουν. Θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να μου πουν και κάτι άλλο. Στην Ελλάδα δεν φλερτάρω, με τίποτα, στο εξωτερικό με φλερτάρουν όμως».

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ένα χτεσινό τίποτα ο Κασσελάκης, πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου»

Φαίη: Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της -«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα