Τι πρέπει να κάνεις αν θες να πάρεις για κατοικίδιο μια μαϊμού;

15:31 12/10/2014 - Πηγή: iPop

Η ιδέα σου μπήκε όταν πήγες τελευταία φορά στο τσίρκο. Μπορεί να πέρασαν δέκα χρόνια από τότε αλλά την μαϊμού που είδες τότε δεν μπορείς ακόμα να την ξεχάσεις. Έτσι, τα χρόνια πέρασαν, η σκέψη, όμως, έμεινε και εσύ αποφάσισες πως θες μια μαϊμού για το σπίτι σου. Πριν αρχίσεις να ψάχνεις για την αγορά της, διάβασε τα παρακάτω γιατί θα πρέπει για να το κάνεις να πληρείς ορισμένες προδιαγραφές.

Τι πρέπει να ξέρεις πριν πάρεις μαϊμού;Επειδή οι μαϊμούδες ανήκουν στα εξωτικά ζώα έχουν τους δικούς τους νόμους. Επικοινώνησε, λοιπόν, με την
τοπική υπηρεσία άγριας ζωής και Αλιείας και πάρε τη λίστα με τους κανόνες και τους περιορισμούς σχετικά με την κυριότητα των πιθήκων. Επειδή θεωρούνται άγρια ζώα έχουν συνήθως αυστηρές ρυθμίσεις που πρέπει να τηρείς σαν Ευαγγέλιο.Επικοινώνησε με την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής ή της πόλης σου και ρώτησε σχετικά με τις απαιτήσεις που έχει η πόλη σου για τα εξωτικά ζώα. Ακόμη και αν το σπίτι σου επιτρέπει την ιδιοκτησία μαϊμούς μπορεί η πόλη ή ο νόμος να σου το απαγορεύουν.Φτιάξε ειδικό, μεγάλο κλουβί: Για να μπορέσει να ζήσει μια μαϊμού στο σπίτι πρέπει να έχει το δικό της καλά κλειδωμένο και οχυρωμένο χώρο γιατί αν την αφήσεις ελεύθερη μέσα στο σπίτι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το δεις ρημαγμένο ή κατεδαφισμένο.

The post Τι πρέπει να κάνεις αν θες να πάρεις για κατοικίδιο μια μαϊμού; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κατοικιδιο μαιμου,
Τυχαία Θέματα