Λάκης Γαβαλάς για Κασσελάκη: «Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι;»

Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεφε στην Αθήνα από τη Μύκονο, όταν η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τον «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας παραχώρησε

δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα όνομα που έχει πολυσυζητηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος κατάφερε να στεφθεί νικητής στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας και έπεται η δεύτερη «μάχη» με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Λάκης Γαβαλάς, λοιπόν, σχολίασε το γεγονός ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στον Στέφανο Κασσελάκη και τον κυνηγάνε σε κάθε έξοδό του, περιμένοντας καρτερικά κάτω από το σπίτι του. Ο ίδιος τάχθηκε στο πλευρό του και με αφορμή μία εμφάνιση του υποψήφιου προέδρου σε ένα πάρτι με dress code έκανε κι ένα σχόλιο όλο νόημα.

Ο Λάκης Γαβαλάς για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ας παίξουν τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου όλα τα κανάλια να αφήσουν και λίγο τον Ντάνο. Τον έχουν ταράξει τον έρημο τον Κασσελάκη όλη την ώρα.

Τον είχαν καλέσει ένα πάρτι με Red Dress, που ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα και ήταν εξαιρετικός. Και όλοι λένε, κάνουν, δείχνουν…  Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους; Πόσοι;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ένα χτεσινό τίποτα ο Κασσελάκης, πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου»

Φαίη: Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της -«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα