Παντρεύτηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας! Η on air αποκάλυψη

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως μέσα στο καλοκαίρι ντύθηκε γαμπρός! Ο ταλαντούχος ερμηνευτής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό του, Ελευθερία, η οποία είναι και εκείνη μουσικός, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας του ο Φίλιππος Πλιάτσικας έχει κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά

από τη δημοσιότητα. Έτσι, ήθελε να συμβεί και αυτή τη φορά, ωστόσο η αναγγελία του γάμου «πρόδωσε» το μυστικό του ζευγαριού.

Και μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού να έγινε μεγάλος ντόρος, όμως ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη του κατάφεραν να παντρευτούν, όπως ακριβώς το είχαν σχεδιάσει μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φωτογραφικούς φακούς.

Όσα είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τον «κρυφό» γάμο του

«Η αναγγελία του γάμου μου βγήκε από σπόντα. Εγώ με την Ελευθερία είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει πολύ, υπάρχει αγάπη. Είπαμε λοιπόν, επειδή υπάρχουν κοινωνικές συμβάσεις, πολύ διακριτικά, με πολύ λίγους ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και να παντρευτούμε.

Οι άνθρωποι εκεί μας ότι είναι υποχρεωτικό να το ανακοινώσουμε σε μια εφημερίδα, να γίνει αγγελία. Εγώ νόμιζα ότι αυτό ισχύει μόνο για τον θρησκευτικό γάμο αλλά όχι, χρειάζεται και για τον πολιτικό. Μας πρότεινε, λοιπόν, ο δήμος μια εφημερίδα και μας είπε πως δε τη διαβάζει κανείς. Η εφημερίδα βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα γιατί το έγραφαν», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής σχετικά με τον γάμο του.

Όσον αφορά στη σύζυγό του και τη σχέση τους μετά τον γάμο, ο Φίλιππος Πλιάτσικας παραδέχτηκε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ειδικότερα, είπε:

«Εμείς το κάναμε όπως θέλαμε, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Με την ησυχία μας. Φροντίσατε εσείς να μάθει ο κόσμος ότι παντρευτήκαμε. Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο. Η σύζυγός μου είναι πιανίστα, είναι κλασική μουσικός. Εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος… Θέλω τον χώρο μου, τον έχω ανάγκη».

Διαβάστε ακόμα:

 Μιμή Ντενίση: «Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο, δεν πάσχω από μοναξιά»

 Ναταλία Γερμανού: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Καλύτερα δε γίνεται» – Οι συνεργάτες και η ημερομηνία πρεμιέρας

 Λάκης Γαβαλάς για Κασσελάκη: «Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα