Θέλεις να ανακαλύψεις μόνη σου τον κόσμο; Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για solo travelers!

16:02 4/5/2021 - Πηγή: iPop

Τα ατομικά ταξίδια δεν είναι για όλους, όμως αν σ’ αρέσουν οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις μόνη είναι αμέτρητοι! Το ατομικό ταξίδι είναι ολοσχερώς μία περιπέτεια και ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις μία περιοχή. Μπορείς να έρθεις σε πραγματική επαφή με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και να αποκτήσεις τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις.

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις μόνηΙΒΙΖΑ, Ισπανία Sebastian Coman/Unsplash

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα όμορφο νησί των Βαλεαρίδων. Τα κέντρα

γιόγκα της Ίμπιζα, τα καταφύγια διαλογισμού, τα βιολογικά εστιατόρια και τα κοινοτικά αγροκτήματα το έχουν καταστήσει έναν από τους πρωταρχικούς προορισμούς ευεξίας στον κόσμο, σε σύγκριση με τη Sedona στην Αριζόνα, το Tulum στο Μεξικό και τη Γκόα στην Ινδία.

PORTO, ΠορτογαλίαEveraldo Coelho/Unsplash

Οι γοητείες του Porto είναι απεριόριστες! Ο μαγευτικός ποταμός Ντούρο, τα δελεαστικά λιμάνια, οι στενές λωρίδες του ιστορικού κέντρου είναι μόνο μερικές από αυτές. Ωστόσο, το χάρισμα των ντόπιων είναι εκείνο που σαγηνεύει τους solo επισκέπτες και κάνει το Porto να ξεχωρίζει από άλλες πόλεις της Μεσογείου παρόμοιου μεγέθους και εμπορικής επιρροής. Οι μοναχικοί ταξιδιώτες με τη σωστή στάση θα αισθανθούν γρήγορα ευπρόσδεκτοι σε οποιοδήποτε μπαρ στη βεράντα, στο λιμάνι ή στην υπαίθρια αγορά φαγητού.

LUANG PRABANG, LaosColin Roe/Unsplash

Μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι η Luang Prabang. Πρόκειται για ένα αρχαίο μέρος στο ορεινό Λάος. Η χώρα συνορεύει με την Ταϊλάνδη, την Καμπότζη, το Μιανμάρ, το Βιετνάμ και την Κίνα – έχει επίσης μια γαλήνια ατμόσφαιρα και είναι ιδανική για όσους προτιμούν να εξερευνήσουν την περιοχή με τα πόδια ή με ποδήλατο.

OSAKA, ΙαπωνίαRamon Kagie/Unsplash

Η Ιαπωνία μπορεί να φαίνεται τρομακτική σε solo ταξιδιώτες που δεν μιλούν τη γλώσσα, αλλά όσοι παίρνουν την απόφαση συνήθως ανταμείβονται με ένα από τα πιο αξέχαστα ταξίδια της ζωής τους! Οι ιαπωνικές πόλεις είναι φημισμένες και καλά ταξινομημένες, με τα αγγλικά να χρησιμοποιούνται ευρέως σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και στο δρόμο.

PALM SPRINGS, ΚαλιφόρνιαCody Board/Unsplash

Πίσω στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, αυτό το καταφύγιο στην έρημο, 100 μίλια ανατολικά του Λος Άντζελες, ήταν η πόλη της επιλογής για τα αστέρια του Hollywood. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, μια νέα γενιά bon vivants ανακάλυψε την υπέροχη ρετρό αρχιτεκτονική της πόλης, τη χαλαρή ατμόσφαιρα και την εκθαμβωτική ομορφιά των γύρω ερήμων και των βουνών. Το Palm Springs του σήμερα είναι μια πλούσια, φιλόξενη και ευχάριστα προοδευτική πόλη της Καλιφόρνιας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να ανακαλύψεις μόνη σου τον κόσμο; Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για solo travelers! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα