Το video της Ashley Graham για ένα «Self-Love Challenge» που έγινε viral

13:00 4/5/2021 - Πηγή: iPop

Η Ashley Graham μοιράστηκε ένα «Self-Love Challenge» που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το video της Ashley Graham δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο κατά του body shaming από όσο είναι ήδη. Το γνωστό μοντέλο έκανε μία κίνηση ματ η οποία απέκτησε σε χρόνο ρεκόρ την απόλυτη συμμετοχή των followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το video
της Ashley Graham

Το διάσημο μοντέλο, Ashley Graham, αποφάσισε να δημιουργήσει το απόλυτο challenge για την αυτο-αγάπη και η προσπάθειά της αποδίδει ήδη καρπούς. Το supermodel, 33 ετών, ξεκίνησε ένα «self-love challenge» στο TikTok, με ένα video στο οποίο έδειξε μερικά από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της. Στο video που ανάρτησε η αφήγηση που έπαιζε στο background έλεγε, σημειώνοντας τις απαντήσεις με τη γλώσσα του σώματος από το γνωστό μοντέλο:

Το ισχυρότερο μέρος του σώματός μου; Τα πόδια μου. Το πιο σέξι μέρος του σώματός μου: τα μάτια μου. Το αγαπημένο μου μέρος του σώματός μου. Το σαγόνι μου lol. Το πιο σημαντικό μέρος του σώματός μου; Το χαμόγελό μου :). Το μέρος του σώματός μου που δεν θα άλλαζα ποτέ. ΟΛΑ!!!

@theashleygraham

have you celebrated yourself today?

♬ self love challenge – ashleygraham

Στο τέλος του video ακούγεται η φωνή της αφηγήτριας να λέει “τώρα σειρά σου” και έτσι ξεκίνησε το καλύτερο «Self-Love Challenge» που έγινε viral και μέσα σε λίγες ώρες δημιουργήθηκαν οι πρώτες αναρτήσεις από τους followers της. Το αρχικό της βίντεο έχει προβληθεί 1,4 εκατομμύρια φορές στο TikTok και περισσότερα από 800 άτομα έχουν πλέον δημιουργήσει τις δικές τους εκδόσεις. Το μοντέλο δημοσίευσε μερικές από αυτές στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το video της Ashley Graham για ένα «Self-Love Challenge» που έγινε viral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα