Η αντίδραση της Halle Berry για τα memes που κυκλοφόρησαν για το bob-look

18:04 3/5/2021 - Πηγή: iPop

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η 93η απονομή των βραβείων Oscar και πολλές διασημότητες έδωσαν το παρόν παρά το γεγονός ότι η πανδημία έκανε και αυτό το θεσμό να είναι διαφορετικός φέτος. Πολλά είναι τα memes που κυκλοφόρησαν για το bob-look της Halle Berry και φυσικά δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα και από την ίδια. Η αντίδραση της Halle Berry για τα memes ήταν αποστομωτική και άμεση!

Η αντίδραση της Halle Berry
για τα memes

Η εμφάνιση της Halle Berry στο κόκκινο χαλί στα φετινά βραβεία Oscar δεν πέρασε απαρατήρητη αφού την είδαμε με ένα ολοκαίνουριο look να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό. Το εντυπωσιακό βιολετί φόρεμα με την υπογραφή Dolce & Gabbana που επέλεξε να φορέσει έκανε την παρουσία της αισθητή όμως ιδιαίτερη έμφαση έδιναν τα μαλλιά της αφού η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να ακολουθήσει ένα από τα trends στα μαλλιά για το 2021 και εμφανίστηκε με κοντό ασύμμετρο bob-look!

Φυσικά ύστερα από εκείνη τη βραδιά το διαδίκτυο γέμισε αστεία memes από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το περιστατικό η Halle Berry το αντιμετώπισε με χιούμορ και έτσι έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό όπου φαίνονται τα μακριά της μαλλιά. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε:

Oscar bob … αστειεύομαι

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Με αυτή της την ανάρτηση έδωσε τέλος στις φήμες που την ήθελαν με νέο hair trend και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ένα look μόνο για τη νύχτα των βραβείων! Το καλύτερο όλων όμως ήταν η αναδημοσίευση ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά video σχετικά με τα μαλλιά της στο Twitter!

https://t.co/TCLOBgg7qW

Halle Berry (@halleberry) April 28, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αντίδραση της Halle Berry για τα memes που κυκλοφόρησαν για το bob-look εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα