Κρστιτς: «Ξέρουμε καλά τον Παναθηναϊκό» (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει νικήσει δύο φορές τη φετινή σεζόν τον Παναθηναϊκό και ο Νέναντ Κρστιτς δηλώνει πως η ρωσική ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τους «πράσινους» και πως πρέπει να αγωνιστεί για να επικρατήσει ξανά.

Ωστόσο, ο Σέρβος σέντερ σέβεται την ιστορία του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες

και προπονητή, όπως τους χαρακτήρισε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νέναντ Κρστιτς στο κανάλι της Ευρωλίγκας:

Για το πρώτο Final 4 στην καριέρα του: «Είμαι ενθουσιασμένος. Διασκεδάζω κάθε στιγμή εδώ. Αξίζαμε να είμαστε εδώ. Ελπίζω να τους νικήσουμε όλους και αυτό θα μου φέρει μεγαλύτερο ενθουσιασμό».

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: «Πρόκειται για δύσκολα ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως και όλες οι ομάδες του Final 4. Αύριο είναι ένα ξεχωριστό ματς. Ο Παναθηναϊκός ξέρει πώς να παίζει σε τέτοιους αγώνες. Έχει σπουδαίο προπονητή και παίκτες που είναι καιρό μαζί.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και τον έχουμε αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές φέτος. Ο Ομπράντοβιτς δεν θα αλλάξει πολλά. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός αρέσκεται στο πικ εν ρολ και αυτό είναι από τα κλειδιά τους ματς. Είναι μεγάλος αγώνας».

Για τον τρόπο που προετοιμάζεται για μεγάλους αγώνες: «Πάντα έχω μεγάλο κίνητρο, αλλά προσπαθώ να μένω ήρεμος και να σκέφτομαι πως πρόκειται για ένα απλό ματς. Δεν είμαι νευρικός. Ξέρω πώς να παίξω».

Keywords
Τυχαία Θέματα