Τι να φορέσεις μέσα από τις διαφάνειες...

Τα See-through είναι μια από τις τάσεις που λατρεύουμε. Όχι άδικα, αφού η ύπαρξη διαφάνειας ακόμη και ως λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό ρούχο. Ωστόσο για να πάρεις επάξια τον τίτλο του “style icon” πρέπει να προσέξεις κάποια πραγματάκια. Ένα από αυτά είναι και το τι θα φοράς από μέσα.

Για παράδειγμα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα χρώματα (λέμε όχι σε τριχρωμίες) και φυσικά στο τι θέλεις να δείξεις. Μπορεί να είναι ρούχο, μπουστάκι, bralette, ένα ωραίο κορμάκι ή ακόμη και ένα σουτιέν.

Ακολουθούν 10 απίθανες προτάσεις που θα σε κάνουν να

ξεχωρίσεις!

Το δαντελένιο μπουστάκι

Το ταξίδι μας ξεκινά με ένα πολύ όμορφο κομμάτι. Σεμνό και ρομαντικό σε χρώμα που θα λατρέψεις. Ταιριάζει ιδανικά με μαύρη διαφάνεια και για τις πιο τολμηρές με γήινα χρώματα.

Free People Galloon δαντελένιο μπουστάκι μερλό (21,60 €) [Περισσότερα]

Το sexy bralette

Συνεχίζουμε πολύ δυναμικά και άκρως γοητευτικά με ένα κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Σχηματίζοντας “V” με λεπτά κορδόνια αναδεικνύει το μπούστο σου με τον καλύτερο τρόπο.

Γυναικείο Μπουστάκι Δαντέλα Χρώματα Μόδας Elite (23,85 €) [Περισσότερα]

Το βελούδινο

Ότι και να πω είναι λίγο γι' αυτό το πανέμορφο μπουστάκι. Το χρώμα του είναι επίσης τέλειο και συνδυάζεται ιδανικά με ότι και να φορέσεις. Ακόμη και αν ξεχάσεις να βάλεις κάτι από πάνω, δεν πειράζει στέκεται επάξια και μόνο του.

Pieces Velvet Μπουστάκι (11,90 €) [Περισσότερα]

Το ρομαντικό

Για ρομαντικές και μυστηριώδεις εμφανίσεις το κορμάκι είναι ό, τι πρέπει. Και όχι ένα οποιοδήποτε κορμάκι, αλλά ένα που αγκαλιάζει γλυκά το σώμα σου και το αναδεικνύει. Extra tip: Από κάτω φόρα κάτι ψηλόμεσο!

Luna Γυναικείο Κορμάκι Basic Secret Sense Body (55,80 €) [Περισσότερα]

Το statement bralette

Αρχικά το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο για να φαίνεται. Και πες ότι δεν θες, πώς μπορείς να κρύψεις αυτή την υπέροχη επέκταση της δαντέλας στο κάτω μέρος που το κάνει να μοιάζει με sexy τοπάκι;

Σουτιέν μαύρο με δαντέλα (14,90 €) [Περισσότερα]

Ένα ονειρικό σουτιέν

Αν πάρεις τη μεγάλη απόφαση και πίσω από τη διαφάνεια φορέσεις μόνο το σουτιέν σου, φρόντισε να είναι κάτι πολύ καλό. Πρώτον, επίλεξε κάτι που να είναι αρκετά καλυπτικό και δεύτερον ένα σχέδιο που να ξεχωρίζει. Όπως το συγκεκριμένο σχέδιο που σου προτείνω.

Strapless σουτιέν Calvin Klein μαύρο (40,90 €) [Περισσότερα]

Κάτι λίγο πιο αθλητικό

Το συγκεκριμένο μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα ακόμη και στο γυμναστήριο. Είναι άνετο και το σχέδιό του είναι μοναδικό!

Free People Hadley μπουστάκι μαύρο (20,00 €) [Περισσότερα]

Μια κομψή υπερπαραγωγή

Ένα σουτιέν που δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Με φανταστικό και πολύ μοντέρνο σχεδιασμό που θα σε κάνει να δείχνεις ακαταμάχητη.

Σουτιέν με δαντέλα, με διακοσμητικά λάστιχα στο ντεκολτέ (12,95 €) [Περισσότερα]

Διαφάνεια κάτω από την διαφάνεια

Για να μπερδέψεις λίγο τους γύρω σου μπορείς να επιλέξεις το συγκεκριμένο υπέροχο κομμάτι που έχει μικρές διαφανείς λεπτομέρειες, χωρίς όμως να είναι αποκαλυπτικό. Επίσης αν προσέξεις καλά έχει και λίγο δαντέλα που το κάνει ακόμη πιο τέλειο.

Σουτιέν Allure (29,99 €) [Περισσότερα]

Η safe επιλογή

Για να νιώθεις ασφαλής με τις στυλιστικές σου επιλογές, προτίμησε το κλασσικό strapless μπουστάκι που φοριέται παντού και όλες τις ώρες.

Cotonella γυναικείο μαύρο μπουστάκι strapless (5,40 €) [Περισσότερα]

Και τώρα σου εύχομαι να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα